Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Vse o AMAGRAMU

Dva komunikacijska kanala, ki skrbita, da ste na tekočem z Amwayevimi blagovnimi znamkami, izdelki in promocijami ter ključnimi poslovnimi informacijami.

Priskrbite si svoj izvod novičnika myAmway vsak mesec ter preberite najnovejše članke in vsebine na spletni strani AMAGRAM Online – oba kanala skrbita, da izveste za najbolj aktualne informacije, in tako podpirata vaš Amwayev posel.

Novičnik myAmway

Za prejem svojega novičnika myAmway preverite svoj e-poštni nabiralnik vsakega 20. v mesecu– vsak NAP z veljavnim in edinstvenim e-poštnim naslovom bo izvedel, kdaj so v spletni reviji AMAGRAM na voljo najnovejši relevantni in zanimivi članki, ter druge potencialno zanimive teme na Amwayevi spletni strani ali družbenih omrežjih.

Ne pozabite, da želene nastavitve lahko prilagodite – izbirajte med glavnimi kategorijami, da boste prejemali le vsebino, ki je za vas pomembna.

Naročite se zdaj v treh enostavnih korakih prek Amwayeve spletne strani in prejeli boste naslednje poštno sporočilo najnovejšega novičnika myAmway.

 1. Prijavite se na Amwayevo spletno stran, z miško se pomaknite na meni »Virtualna pisarna« [1] pod rubriko »Moj račun« in izberite možnost Osebni in kontaktni podatki.

 2. Dodajte svoj želeni edinstveni e-poštni naslov.

 3. Izberite želene nastavitve trženjskih sporočil iz kategorij lepote, prehrane, doma in poslovnih informacij s klikom možnosti »To nastavitev želim spremeniti«. Privzeta nastavitev je, da so izbrane vse štiri kategorije.

Redna distribucija novičnika myAmway je samo eden od načinov za dostop do Amwayeve spletnerevije AMAGRAM na vašem prenosnem računalniku, pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Poleg tega so po prijavi na Amwayevi spletni strani na voljo tudi povezave, posamezni članki pa so vključeni tudi na Facebook strani Amway Europe . Lahko pa si tudi sami naredite zaznamek za spletno revijo AMAGRAM!

Spletna revije AMAGRAM

Vsebino revije AMAGRAM uporabite kot navdušujoč vodnik za izbiro med široko ponudbo Amwayevih blagovnih znamk in visokokakovostnih izdelkov. Izvedite več o njihovih edinstvenih prodajnih lastnostih, promocijah in ponudbah – ali pridobite nasvete o tem, kako ustvariti svoj lasten Amwayev posel.

AMAGRAM objavljamo od leta 2010 naprej, ustvarjenih pa je bilo več kot 400* izvirnih člankov na 27 različnih Amwayevih trgih. Članki vsebujejo številne informacije o Amwayevih izdelkih za takojšen nakup, povezani so z Amwayevimi digitalnimi orodji in literaturo, vsebujejo interaktivne igre*, nasvete in neverjetne zgodbe, v katerih lahko uživate in jih delite.

Delite koristne članke ali promocijske informacije z vašimi stiki, potencialnimi strankami ali poslovno skupino na družbenih omrežjih ali po e-pošti, uporabite naše nasvete za lastno uporabo naših izdelkov ali kot podporo vašim predstavitvam izdelkov strankam ali potencialnim strankam – vse to s samo nekaj preprostimi kliki.

*odvisno od trga

Krmarjenje po strani

Svet izdelkov zajema tri glavne razdelke

 1. Prehrana in dobro počutje
  Članki in informacije o vitaminih in drugih prehranskih dopolnilih, nasveti za varno in uspešno obvladovanje telesne teže ter podpora za vzdrževanje aktivnega življenjskega sloga.

 2. Lepota in nega
  Predstavitev novih izdelkov, članki in nasveti za nanašanje kozmetike, nego kože in uporabo ličil, informacije o osebni negi, vključno z izdelki za prhanje in izdelki za telo, ustni higieni, negi las in negi za moške ter izbira dišav.

 3. Dom
  Prispevki in nasveti o tem, kako svoj dom in s tem sebe ter svojo družino najbolje zaščititi pred onesnaženjem in umazanijo z uporabo namenskih pripomočkov in izdelkov za nego doma. Ali pa preizkusite naše recepte z uporabo kuhinjskih pripomočkov vrhunske kakovosti.

Poslovne informacije so na voljo samo za registrirane Nosilce Amwayevega posla (NAP-e). Po prijavi lahko v zgornjem desnem kotu strani dostopate do najnovejših informacij o Amwayevem poslu, nagradah in spodbudah, poslovni literaturi, priložnostih za učenje in zanimivih dogodkih.

Prebrskajte po vseh Amwayevih kvalifikacijah v preteklih mesecih in letih – vse do letošnjega leta!

Oglejte si nov vodnik po kvalifikacijskih nivojih , da boste izvedeli, kaj potrebujete, da bi dosegli višjo stopnjo v Amwayevem poslu.

Uživajte v gledanju zabavnih in poučnih videov, ustvarjenih ali objavljenih v razdelku AMAGRAM Video Center, vključno s sporočili Douga in Steva ter napovedniki za prihajajoče dogodke.

Pomaknite se na dno spletne revije AMAGRAM, kjer boste našli Link Centre za hiter dostop do številnih kanalov družbenih omrežij Amwayevih blagovnih znamk in Amwayeve akademije.

Obiščite spletno stran poljubnega trga revije AMAGRAM v poljubnem jeziku z uporabo spustnega menija preko zastave, ki je prikazana v zgornjem desnem kotu strani:

Amwayeve blagovne znamke v AMAGRAMU

bodykey by Nutrilite™

Odkrijte tip vašega telesa in načrtujte lasten individualni program uravnavanja telesne teže s pomočjo izdelkov in literature, ustvarjene za vas.

Nutrilite™

Podprite svojo uravnoteženo prehrano in življenjski slog, odpravite pomanjkanje hranil s prehranskimi dopolnili in premagajte zahtevne faze življenja s pomočjo ciljnih izdelkov – vse to od blagovne znamke, ki ji zaupate, Nutrilite.

Truvivity by Nutrilite™

Podprite svojo naravno lepoto odznotraj navzven z nutrikozmetiko – posebej zasnovanimi prehranskimi dopolnili in lepotnim napitkom.

ARTISTRY™

Ta blagovna znamka vrhunske kozmetike izkorišča moč narave in najnovejše znanosti za obravnavo individualnih potreb vaše kože. Linije izdelkov znotraj kategorije zajemajo izdelke za nego kože proti staranju, vlaženje, zaščito in pomlajevalno nego kože. Kozmetika ličil ARTISTRY in dodatki vam pomagajo ustvariti vsakršen videz za vsako priložnost.

AMWAY HOME™

Naj vaše perilo ostane sveže, posoda čista in naj se površine bleščijo z izjemno učinkovitimi formulami, ki so prijazne do okolja, doma in vaše družine.

iCook™

Prihranite čas in energijo v gospodinjstvu ter količino uporabljene maščobe pri pripravi hrane s to vrhunsko posodo. Na voljo so kompleti za vsako gospodinjstvo!

eSpring™

Ta sistem za prečiščevanje pitne vode odstranjuje 99,99 % potencialnih onesnaževalcev, ki jih najdemo v običajni vodi iz pipe.

FRAGRANCES by AMWAY™

Prefinjene dišave za moške in ženske. Izrazite svoje razpoloženje in izkažite svoj individualen smisel za slog, hkrati pa ujemite svojo edinstveno esenco.

SATINIQUE™

Inovativna blagovna znamka vrhunskih izdelkov za nego las , ki ponuja popoln program nege za vse tipe in različne potrebe las.

G&H™

Blagovna znamka G&H ponuja širok izbor izdelkov za osebno nego , razvitih za izpolnjevanje potreb celotne družine.

GLISTER™

Izdelki za ustno nego GLISTER™ zagotavljajo proaktivno zaščito za celotno družino, za lepe in zadovoljne nasmehe vseh družinskih članov, dan za dnem.

HYMM™

Popolna izkušnja britja – serija izdelkov, zasnovanih za oblikovanje in izpopolnitev vašega videza , ki hkrati skrbi za vrhunsko stanje vaše kože, pripravljene za udobnejše britje.

XS™

Energijske pijače XS™ Power Drinks vsebujejo visoke ravni vitaminov skupine B za trajno energijo takrat, ko potrebujete okrepitev. Novejša formula pa tudi ne vsebuje kofeina in tavrina!

Izdelki XS Sports Nutrition so posebej izdelani iz ustreznih sestavin, ki pomagajo obnoviti vaše telo, ga napolniti z energijo in osvežiti – pred fizično aktivnostjo, med njo in po njej.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem