Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Vse o AMAGRAMU

Dva komunikacijska kanala skrbita, da ste na tekočem z Amwayevimi blagovnimi znamkami, izdelki in promocijami ter ključnimi poslovnimi informacijami.

Priskrbite si svoj izvod Glasila myAmway vsak mesec ter si preberite najnovejše članke in vsebine na spletni strani AMAGRAM Online – oba kanala skrbita, da izveste za najaktualnejše informacije, in tako podpirata vaš Amwayev posel.

Glasilo myAmway

Preverite svoj e-poštni nabiralnik vsakega 20. v mesecu, ko boste prejeli svoj izvod Glasila myAmway – vsak NAP z veljavnim in edinstvenim e-poštnim naslovom bo izvedel, kdaj so na spletni strani AMAGRAM Online na voljo najnovejši ustrezni in zanimivi članki, ter tudi o drugih temah, ki bi ga morda zanimale, na Amwayevi spletni strani ali na družbenih omrežjih.

Ne pozabite, lahko si prilagodite želene nastavitve – izberite med glavnimi kategorijami, da boste prejeli samo vsebino, ki je pomembna za vas.

Naročite se zdaj v treh enostavnih korakih prek spletne strani Amway Online, da boste prejeli naslednjo pošto z najnovejšim Glasilom myAmway.

 1. Prijavite se, z miško se pomaknite na meni »Moja pisarna« [1] pod rubriko »Moj račun« izberite Osebni in kontaktni podatki.

 2. Dodajte želeni edinstveni e-poštni naslov.

 3. Izberite želene nastavitve za trženjska sporočila od informacij o lepoti, prehrani, domu in poslovnih informacij s klikom možnosti »To nastavitev želim spremeniti«. Privzeto so izbrane vse štiri kategorije.

Redna distribucija Glasila myAmway je samo eden od načinov za dostop do spletne strani AMAGRAM Online na vašem prenosnem računalniku, pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Poleg tega so po prijavi na spletni strani Amway Online na voljo tudi povezave, posamezni članki pa so vključeni tudi na strani Amway Europe Facebook . Morda pa si boste raje samo napravili zaznamek za spletno stran AMAGRAM Online!

Spletna stran AMAGRAM Online

Vsebino revije AMAGRAM uporabite kot inspiracijski vodnik za izbiro iz široke ponudbe Amwayevih blagovnih znamk in visokokakovostnih izdelkov.Izvedite več o njihovih edinstvenih prodajnih lastnostih, promocijah in ponudbah – ali pridobite nasvete o tem, kako ustvariti svoj lasten Amwayev posel.

AMAGRAM objavljamo od leta 2010 naprej, ustvarjenih pa je bilo več kot 400* izvirnih člankov na 27 različnih Amwayevih trgih. Članki vsebujejo številne informacije o Amwayevih izdelkih za takojšen nakup, povezani so z Amwayevimi digitalnimi orodji in literaturo, vsebujejo interaktivne igre*, nasvete in neverjetne zgodbe, v katerih lahko uživate in jih delite.

Delite koristne članke ali promocijske informacije z vašimi stiki, potencialnimi strankami ali poslovno skupino na družbenih omrežjih ali po e-pošti, uporabite naše nasvete za lastno uporabo naših izdelkov ali za podkrepitev vaših predstavitev izdelkov strankam ali potencialnim strankam – vse to s samo nekaj preprostimi kliki.

*odvisno od trga

Krmarjenje po strani

Svet izdelkov zajema tri glavne razdelke

 1. Prehrana in dobro počutje
  Članki in informacije o izdelkih o vitaminih in drugih prehranskih dopolnilih, nasveti za varno in uspešno obvladovanje telesne teže ter podpora za vzdrževanje aktivnega življenjskega sloga.

 2. Lepota i nega
  Najave novih izdelkov, članki in nasveti za nanašanje kozmetike, o negi kože in kozmetiki ličil, osebna nega, vključno z izdelki za prhanje in izdelki za telo, ustna higiena, nega las in nega za moške ter tudi izbira dišav.

 3. Dom
  Prispevki in nasveti o tem, kako svoj dom najbolje zaščitite pred onesnaženjem in umazanijo za vas in vašo družino z uporabo namenskih pripomočkov in izdelkov za nego doma. Ali pa preizkusite naše recepte z uporabo pripomočkov vrhunske kakovosti.

Posel je na voljo samo za registrirane Nosilce Amwayevega posla (NAP-e). Po prijavi lahko v zgornjem desnem delu strani dostopate do najnovejših informacij o Amwayevem poslu, nagradah in spodbudah, poslovni literaturi, priložnostih za učenje in razburljivih dogodkih.

Prebrskajte po vseh Amwayevih kvalifikacijah v preteklih mesecih in letih – vse do leta 2011!

Oglejte si nov vodnik po kvalifikacijskih nivojih , da boste izvedeli, kaj potrebujete, da bi dosegli višji nivo v Amwayevem poslu.

Uživajte v gledanju zabavnih in poučnih videov, ustvarjenih ali objavljenih v razdelku AMAGRAM Video Center, vključno s sporočili Douga in Steva ter napovedniki za prihajajoče dogodke.

Pomaknite se na dno spletne strani AMAGRAM Online, kjer boste našli Link Centre za hiter dostop do številnih kanalov družbenih omrežij za Amwayeve blagovne znamke in Amwayeve akademije.

Obiščite spletno mesto poljubnega trga revije AMAGRAM v poljubnem jeziku z uporabo spustnega menija preko zastave, ki je prikazana v zgornjem desnem kotu strani:

Amwayeve blagovne znamke v AMAGRAMU

bodykey by NUTRILITE™

Odkrijte tip vašega telesa in načrtujte lasten individualni program uravnavanje telesne teže s pomočjo izdelkov in literature, ustvarjene za vas.

NUTRILITE™

Podprite svojo uravnoteženo prehrano in življenjski slog, pokrijte pomanjkanja hranil s prehranskimi dopolnili in premagajte zahtevne faze s pomočjo ciljnih izdelkov – vse to od blagovne znamke, ki ji zaupate, NUTRILITE.

TRUVIVITY by NUTRILITE™

Podprite svojo naravno lepoto odznotraj navzven z nutrikozmetiko – posebej zasnovanimi prehranskimi dopolnili in lepotnim napitkom.

ARTISTRY™

Ta blagovna znamka vrhunske kozmetike izkorišča moč narave in najnovejše znanosti za obravnavo individualnih potreb vaše kože. Podlinije zajemajo izdelke za nego kože proti staranju, hidratacijo, zaščito in pomlajevalno nego kože. Kozmetika ličil ARTISTRY in dodatki vam pomagajo ustvariti vsakršen videz za vsako priložnost.

AMWAY HOME™

Naj vaše perilo ostane sveže, posoda čista in površine naj se bleščijo, z izjemno učinkovitimi formulami, ki so prijazne do okolja, doma in vaše družine.

iCook™

Prihranite čas, energijo v gospodinjstvu in količino uporabljene maščobe pri pripravi hrane s to vrhunsko posodo. Na voljo so kompleti za vsako gospodinjstvo!

eSpring™

Ta sistem za prečiščevanje pitne vode odstranjuje 99,99 % potencialnih onesnaževalcev, ki jih najdemo v običajni vodi iz pipe.

FRAGRANCES by AMWAY™

Prefinjene dišave za moške in ženske. Izrazite svoje razpoloženje in izkažite svoj individualen smisel za slog, hkrati pa ujemite svojo edinstveno esenco.

SATINIQUE™

Inovativna blagovna znamka vrhunskih izdelkov za nego las , ki ponuja popoln program nege za vse tipe las in različne potrebe las.

G&H™

Blagovna znamka G&H ponuja širok izbor izdelkov za osebno nego , razvitih za izpolnjevanje potreb celotne družine.

GLISTER™

Izdelki za ustno nego GLISTER™ zagotavljajo proaktivno zaščito za celotno družino, da bodo njihovi nasmehi lepi in srečni, dan za dnem.

HYMM™

Popolna izkušnja britja – serija izdelkov, zasnovanih za oblikovanje in izpopolnitev vašega videza , hkrati pa skrbijo za vrhunsko stanje vaše kože za udobnejše britje.

XS™

Energijske pijače XS™ Power Drinks vsebujejo visoke ravni vitaminov skupine B za trajno energijo, ko potrebujete okrepitev. Novejša formula pa tudi ne vsebuje kofeina in tavrina!

Izdelki XS Sports Nutrition so posebej izdelani iz pravih sestavin, ki pomagajo obnoviti vaše telo, ga napolniti z energijo in osvežiti – pred fizično aktivnostjo, med njo in po njej.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem