Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Vse o AMAGRAMU

Dva komunikacijska kanala, ki skrbita, da ste na tekočem z Amwayevimi blagovnimi znamkami, izdelki in promocijami ter ključnimi poslovnimi informacijami.

Priskrbite si svoj izvod novičnika myAmway vsak mesec ter preberite najnovejše članke in vsebine na spletni strani AMAGRAM Online – oba kanala skrbita, da izveste za najbolj aktualne informacije, in tako podpirata vaš Amwayev posel.

Novičnik myAmway

V e-poštnem nabiralniku poiščite mesečne novice myAmway – vsi NAP-i in stranke z veljavnim in edinstvenim e-poštnim naslovom bodo v njih izvedeli, kdaj so na spletnem mestu AMAGRAM Online objavljeni najnovejši pomembni, zanimivi članki ter druge teme na Amwayevi spletni strani in družbenih omrežjih, ki bi lahko bile zanje zanimive.

Redna distribucija novičnika myAmway je samo eden od načinov za dostop do Amwayeve spletnerevije AMAGRAM na vašem prenosnem računalniku, pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Poleg tega so po prijavi na Amwayevi spletni strani na voljo tudi povezave, posamezni članki pa so vključeni tudi na Facebook strani Amway Europe . Lahko pa si tudi sami naredite zaznamek za spletno revijo AMAGRAM!

Spletna revije AMAGRAM

Vsebino revije AMAGRAM uporabite kot navdušujoč vodnik za izbiro med široko ponudbo Amwayevih blagovnih znamk in visokokakovostnih izdelkov. NAP-i lahko spoznajo svoje edinstvene prodajne točke, promocije in ponudbe ali pa prejmejo nasvete o tem, kako zgraditi Amwayev posel.

AMAGRAM objavljamo od leta 2010 naprej, ustvarjenih pa je bilo več kot 500* izvirnih člankov na 25 različnih Amwayevih trgih. Članki vsebujejo številne informacije o Amwayevih izdelkih za takojšen nakup, povezani so z Amwayevimi digitalnimi orodji in literaturo, vsebujejo interaktivne igre*, nasvete in neverjetne zgodbe, v katerih lahko uživate in jih delite.

Delite uporabne članke ali promocijske informacije s prijatelji ali v svoji osebni poslovni skupini na družabnih omrežjih ali po e-pošti, upoštevajte naše nasvete za uporabo izdelkov ali pa jih uporabite pri predstavitvi strankam ali potencialnim NAP-om – vse to z nekaj preprostimi kliki.

*odvisno od trga

Krmarjenje po strani

Svet izdelkov zajema tri glavne razdelke

  1. Prehrana in dobro počutje
    Članki in informacije o izdelkih glede vitaminov in drugih prehranskih dopolnilih ter podpora za ohranjanje aktivnega življenjskega sloga.

  2. Lepota in nega
    Predstavitve novih izdelkov, članki in nasveti za uporabo izdelkov za nego kože in kozmetiko, osebno nego, vključno s prhanjem in nego telesa, ustno higieno, nego las in nego za moške.

  3. Dom
    Prispevki in nasveti o tem, kako svoj dom in s tem sebe ter svojo družino najbolje zaščititi pred onesnaženjem in umazanijo z uporabo namenskih pripomočkov in izdelkov za nego doma. Ali pa preizkusite naše recepte z uporabo kuhinjskih pripomočkov vrhunske kakovosti.

Poslovne informacije so na voljo samo za registrirane Nosilce Amwayevega posla (NAP-e). Po prijavi lahko v zgornjem desnem kotu strani dostopate do najnovejših informacij o Amwayevem poslu, nagradah in spodbudah, poslovni literaturi, priložnostih za učenje in zanimivih dogodkih.

Prebrskajte po vseh Amwayevih kvalifikacijah v preteklih mesecih in letih – vse do letošnjega leta!

Oglejte si nov vodnik po kvalifikacijskih nivojih , da boste izvedeli, kaj potrebujete, da bi dosegli višjo stopnjo v Amwayevem poslu.

Uživajte v gledanju zabavnih in informativnih videoposnetkov, ki so bili ustvarjeni ali objavljeni v središču za videoposnetke AMAGRAM.

Obiščite spletno stran poljubnega trga revije AMAGRAM v poljubnem jeziku z uporabo spustnega menija preko zastave, ki je prikazana v zgornjem desnem kotu strani:

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem