NAGRADE ZA USPEH

Posel

Bodite z vsem na tekočem

Poslovna literatura

V novem katalogu izdelkov in ceniku boste našli vse najnovejše informacije o izdelkih.

Več
© Getty Images

Kaj je družbena prodaja?

Amway Academy & trening

Z izobraževalnimi videi Amway Academy spoznajte, kako lahko oglašujete svoj posel

Več
© iStockphoto

Vzemite prihodnost v svoje roke

Rast & nagrade

Izkoristite trenutek in dosezite uspeh z vznemirljivimi spodbudami in dogodki!

Več
 • Bodo Scheel in Peggy Bach

  Nemčija , Izvršilni Diamant

  Avtomehanik in strokovna referentka

  Več
 • Daiva i Arturas Žiūkai

  Poljska , Diamant

  Jesteśmy Daiva i Artūras. Prowadzimy biznes Amway już od pewnego czasu. Naszym największym hobby jest podróżowanie. Nie ma nic bardziej fascynującego niż zwiedzanie nowych miejsc na całym świecie i poznawanie różnych kultur. Ponadto dzięki podróżom umacniamy nasz związek.

  Več
 • Ildiko Irina GERE

  Romunija , Značka ustanoviteljev za Diamante

  Mă numesc Gere Ildiko, sunt din Cluj Napoca, România, și dezvolt afacerea Amway de 20 de ani cu multă pasiune.

  Več
 • Riina Juhanson

  Poljska , Smaragd

  Zaposlena sem bila kot vodja prodaje in marketinga v veleprodajnih podjetjih. Začela sem z Amway poslom, kar mi je omogočil, da sem sklenila finančni krog okoli svoje družine in prijateljev. S poslom sem začela v času, ko sem imela dva najstniška otroka. Smučanje in kolesarjenje sta mi pomagala, da sem postala mentalno močna in odločna pri doseganju zdravega načina življenja. Zaradi Amwayja lahko več časa preživim s svojo družino in vnukom, poleg tega imam tudi več časa za tisto, kar me veseli.

  Več
 • Urszula in Wojciech Cesarz

  Poljska , Značka ustanoviteljev za Smaragde

  Živiva v bližini Gdanska, po poklicu sva odvetnika. Wojtek je opravljal delo policista, Ursula pa je imela svoje podjetje. Zaradi najinih poklicev sva se srečevala tudi s temnimi platmi življenja, vendar sva vseeno verjela v priložnost za lepšo prihodnost. Amway nama je omogočil, da sva uresničila svoje neizpolnjene sanje. Imava dva otroka in najpomembnejše za nas je, da nas drugi vidijo kot srečno družino in samozavestne vodje. Posel sva zgradila skupaj s svojimi partnerji in z družino. Skupaj nam bo uspelo!

  Več
 • ČÍŽKOVI Lenka a Jindřich

  Republika Češka , Značka ustanoviteljev za Smaragde

  Po zaslugah Amwayeve poslovne priložnosti lahko vsakdo živi tako, kot želi, če le sprejme osebno odgovornost za uspeh in sledi nasvetom ljudi, ki verjamejo vanj in jih zanima njegov uspeh. Delava vse, kar je v najini moči, da bi izpolnila upe najine linije sponzorstva, ki veruje v naju. To še zlasti velja za najina sponzorja in mentorja, NAP-a z Značko Ustanoviteljev za Smaragde, Alice in Romana Čížka.

  Več
 • Ilona Priedniece in Normunds Priednieks

  Poljska , Smaragd

  Preden sva se začela ukvarjali z Amwayjem je Ilona imela svoje podjetje, jaz pa sem delal v javni upravi.

  Več
 • Tea Rusjan

  Slovenija , Smaragd

  Posel sem začela gradit pri 23ih letih. Možnosti, ki mi jih ponuja Amwayev posel so bistveno večje, kot običajna služba, zato sem se pri 24ih odločila, da bom delala izključno zase. Ta posel mi daje svobodo, da sama odločam o tem, kako razporejam s svojim časom, kar je zame neprecenljivo.

  Več
 • Yasemin ve Musa ULUDAĞ

  Turčija , Diamant

  Diamant je eden najdragocenejših kamnov na svetu. Diamant je to, kar je, ker je prestal dolgo pot. Popotovanje od oglja do diamanta. Ime »Diamant«, ki ga je dobila ta stopnja, je ustrezna trdemu delu in prizadevanju, ki je potrebno, da jo dosežemo. Stopnja Diamanta ima zelo pomembno poslanstvo. Preiti moramo skozi več stopenj, da bi prišli do nje..

  Več

Bodite z vsem na tekočem

Poslovna literatura

V novem katalogu izdelkov in ceniku boste našli vse najnovejše informacije o izdelkih.

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem