Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Shutterstock

Spletna orodja, ki vam omogočajo delo od doma

Posel

Od Instagrama do Zooma, naš vodnik po digitalnih orodjih za opravljanje posla prek spleta.

V luči trenutnih okoliščin v Evropi, kjer se je zaradi razsajanja bolezni COVID-19 močno spremenil naš vsakdan, se vodenje posla ali delo od doma morda zdi kot težaven izziv. Toda ne pozabite, da niste sami, saj si Amway po svojih najboljših močeh prizadeva vam zagotavljati podporo.

Ohranjanje stika z dnevnimi zahtevami glede dela se morda trenutno zdi kot nemogoča naloga, toda s selitvijo ključnih sestankov na splet, kot to omogočajo mesta za pretočno predvajanje videov, ali uporaba platform družbenih omrežij vam bo kratkoročno pomagala ohraniti stik in hkrati morda celo omogočila izboljšavo načina dela in spletno prisotnost v prihodnje. Če še nikoli niste slišali za Zoom in za pregled novosti, ki jih objavljajo vaši prijatelji, ali uporabljate samo Instagram, potem vam bo naš vodnik* pomagal poskrbeti, da bo vaše delo v spletnem svetu dobičkonosnejše in učinkovitejše.

Spletni sestanki iz oči v oči

Ne glede na to, ali želite sestanek iz oči v oči ali se povezati z več stiki ali strankami naenkrat, na voljo vam je veliko platform*, med katerimi lahko izbirate. Zbrali smo tri naše najljubše, primerne za posel, platforme in prav vse od njih ponujajo brezplačne in plačljive funkcije ter vam omogočajo opravljanje zvočnih in videoklicev:

© Zoom

Zoom: Ta hitro postaja prva izbira med orodji za videokonference tako med najuspešnejšimi ameriškimi podjetji kot šolami. Zoom omogoča, da na sestankih ali predstavitvah brezplačno sodeluje vse do 100 gostov, pod pogojem, da vaše srečanje ni daljše od 40 minut. Če potrebujete več časa, lahko nadgradite paket in se odločite plačevati mesečno naročnino. Lahko ga uporabljate kot aplikacijo ali na namizju, vključuje pa številna priročna orodja, ki vam omogočajo sodelovanje, deljenje in zbiranje zamisli prek spleta.

© Skype

Skype: Starosta videosporočanja. Morda ste ga že uporabljali za klepet s prijatelji in družino, ki bivajo drugod po svetu, toda še vedno ostaja odličen način, da ostanete v stiku s kolegi in strankami, predvsem če uporabljate račun Microsoft Teams.

© Whereby

Whereby: Brezplačna različica tega orodja vam omogoča pripravo lastne virtualne sobe z osebnim URL-jem srečanja do štirih oseb ali kolegov naenkrat. Različica Pro vas bo stala približno 9 € mesečno in omogočala srečanje z največ 12 osebami naenkrat, pri tem pa boste lahko v spletni sejni sobi uporabili še logotip svoje blagovne znamke. Ni vam treba prenesti programske opreme, poleg tega pa se Whereby odlično integrira z vašimi računi za Google Drive, YouTube in celo karticami Trello, da boste popolnoma povezani. Če za delo raje uporabljate mobilni telefon ali tablični računalnik, brez skrbi, preprosto prenesite aplikacijo.

© Jitsi

Jitsi Meet je prav tako učinkovito in brezplačno orodje za virtualne sestanke prek mobilnih telefonov ali računalnikov. Poiščite ga v trgovini App Store ali Google Play ali pa obiščite https://meet.jit.si/

Ne glede na to, katero platformo za pretočno predvajanje videov uporabljate, se prepričajte, da pri tem uporabljate priporočen brskalnik in vedno predhodno opravite preizkusno srečanje, da se seznanite z vsem, kar ponuja orodje. Za organizacijo digitalnega sestanka priporočamo, da vsem gostom pošljete digitalno povabilo, ki vključuje povezavo do sestanka.

Pridružite se revoluciji družbene prodaje

Družbena omrežja so najboljši način za sporočanje poslovnih novosti čim večjemu številu strank in promoviranju izdelkov, hkrati pa so tudi odličen način, kako povečati bazo strank. Če še nimate računa za Instagram ali Facebook za svoj posel, vam svetujemo, da resno razmislite o tem, da ga ustvarite. Brez dodatnih stroškov. Ohranite svoje račune za posel ločene od osebnih računov. Tukaj je nekaj koristnih nasvetov ...

Preklopite na račun podjetja: Prepričajte se, da ste svoja računa za Facebook in Instagram preklopili na računa za podjetja. Nadgradnja je brezplačna in vam prinaša številna orodja, ki vam lahko pomagajo izboljšati posel. Če svoj osebni račun za Instagram preklopite v račun za podjetje, si boste lahko prek njega ogledali razčlenitev spremljevalcev glede na njihovo starost in lokacijo, dan in čas običajne prisotnosti na spletu ter objavljali povezave, ki bodo spodbujale promet vašega Amwayevega posla.

Instagram ni namenjen samo fotografijam: Instagram je hitro postal eno najučinkovitejših orodij družbene prodaje, ki so podjetnikom na voljo na spletu. Poleg tega pa je odličen kraj, kjer lahko drugim približate izdelke z odličnimi fotografijami in domiselno uporabo slik ali videa. Ustvarjanje vira na Instagramu je hitro in preprosto opravilo (za več informacij si oglejte ta koristna videa** v angleščini https://youtu.be/tjrUfiiyjyA in https://youtu.be/F0z2tT2iB4Q , če ste NAP, preverite razdelek Amway Academy, toda najprej se prijavite). Ne pozabite tudi na pretočno predvajanje v živo za predstavitve izdelkov ali odgovarjanje na pogosta vprašanja strank.

© Shutterstock

Ohranjanje stika je preprosto!

Opozorite nase: Povežite vse svoje platforme družbenih omrežij. Na primer, dodajte ime svojega uporabniškega računa na Instagramu tudi v profila na Facebooku in YouTubu. Dodajte ga tudi v e-poštni podpis in poskrbite, da bo povezava do vaše osebne strani na Amwayevi spletni strani objavljena v vašem profilu in opisu na vseh družbenih omrežjih. Ne nazadnje, spremljajte tudi naše uradne Amwayeve kanale:

stran na Facebooku Amway Europe Facebook | stran na Facebooku Amway Home Europe | stran na Facebooku Nutrilite Europe | stran na Instagramu Nutrilite Europe | stran na Facebooku Artistry Europe | stran na Instagramu Artistry Europe | stran na Facebooku XS Europe | stran na Instagramu XS Europe | kanal na YouTubu Amway Europe

Prednost družbenih omrežij je to, da se lahko takoj pridružite in začnete razvijati svojo lastno spletno skupnost. Ključ do uspeha pri teh digitalnih orodjih je organiziranost. Razdelite bazo svojih strank na tiste, ki imajo raje sestanke iz oči v oči, in tiste, ki bi največ odnesli od večjih srečanj. Na družbenih omrežjih določite urnik vsebine, ki jo želite objavljati in se ga držite.

Vedno se prepričajte, da upoštevate naše standarde za digitalno komunikacijo. O standardih za digitalno komunikacijo lahko preberete več na naši spletni strani Amagram Online .

Za več nasvetov in namigov obiščite našo spletno stran Amway, skupaj doma .

* Upoštevajte, da so morebitne povezave do programske opreme tretjih ponudnikov, ki so na voljo na tem spletnem mestu, navedene »tako, kot so«, brez kakršnega koli zagotovila, bodisi izrecnega ali posrednega, ter da to programsko opremo uporabljate na lastno odgovornost.

** Če želite, lahko podobne videe poiščete tudi v svojem jeziku, na voljo jih je veliko.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem