Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Uresničite svoj polni potencial!

Posel

V zadnjih nekaj mesecih je bila Melodie skupaj z ekipo priča navdušujoči trdoživosti, prilagodljivosti in rasti, saj so se Nosilci Amwayevega posla odzvali na nepredstavljiv izziv in pri tem bili zelo uspešni. Ugotovite, kako lahko prebudite svoj potencial in si tako zagotovite svetlo in obetajočo prihodnost.

»To je zahteven čas,« je povedala Melodie Nakhle, generalna direktorica za Amway v Evropi in Južni Afriki. »Od vseh nas je zahteval, da stopimo iz naših con udobja in pri tem zrastemo.« Prav nič presenetljivo ni, da so se NAP-i odrezali odlično. Po besedah Melodie so NAP-i dokazali resnično vodstvo, bili pozitiven vpliv, iskali nove načine povezovanja, navdihovali druge in delali še naprej, pri tem pa hkrati spodbujali poslovni uspeh ne samo za svoje skupine, temveč tudi za Amway kot celoto.

Zdaj se Melodie in njena vodstvena ekipa želita ozreti v prihodnost. V tem članku so delili štiri dejavnike, ki so po njihovem mnenju ključni tako za Amway kot za NAP-e pri skupnem prebujanju potenciala ter uresničevanju vznemirljive vizije A70, vse to, da lahko ustvarite boljši in obsežnejši posel:

1. Na prvem mestu so ljudje, vedno.

Soustanovitelja Amwaya, Rich in Jay, sta nekoč izrekla znamenite besede: »Stranke so prva nuja za naš posel, saj brez strank posel ne obstaja.« To drži kot pribito še danes. Vaše stranke so v središču vsega, kar počnete, in vaša naloga je pomagati ljudem živeti boljše, bolj zdravo življenje. Z osredotočanjem na to, kako pristopite k strankam in kako zagotovite ustrezne rešitve za njihove potrebe, lahko povečate svoj Amwayev posel in zaslužite več. Seveda pa vam bo Amway pri tem stal ob strani na vsakem koraku vaše poti! Melodie in njena ekipa tako nameravata vložiti v infrastrukturo dobavne verige in zmožnosti storitev za stranke, ki bodo zagotovile boljšo izkušnjo za NAP-e in stranke. Ta korak bo za vas olajšal to, kar ste vedno počeli najboljše – širjenje posla na tak način, da na prvo mesto postavite osebe, za katere vam je mar.

© Stocksy

2. Digitalno znanje in izkušnje

Digitalizacija, ki je že drastično spremenila svet, je postala še izrazitejša v času pandemije. Kot za številna maloprodajna podjetja so tudi pri nas za uspeh izjemno pomembne učinkovite platforme digitalnega nakupovanja in orodja za upravljanje posla. Amway je ugotovil, da nespletne skupnosti lahko še naprej uspevajo prek spleta in da se spletne skupnosti lahko razširijo na načine, kot to najbrž ni mogoče storiti v nespletnem okolju. Amway je posel, zgrajen na osebnih stikih, zato to spletno dogajanje predstavlja izjemno priložnost za vse NAP-e.

Melodie je delila pomembno sporočilo za vse NAP-e glede novih načinov dela: »Amway je predan sodelovanju z vami pri razvijanju novih poslovnih praks z upoštevanjem novih tehnologij, učenjem novih poslovnih praks in izkoriščanjem tržnih trendov.« Z vključitvijo teh praks boste poskrbeli za rast svojega posla in postali bolj dobičkonosni. Digitalno znanje in izkušnje pa vam bodo pomagale to doseči. Trenutno preoblikovanje posla s sprejemanjem digitalnih orodij, združevanjem spletnih in nespletnih okolij ter iskanjem načina za izboljšavo, kako potekajo stvari, bo vidno izboljšalo način vašega poslovanja. Pravzaprav je to pomemben del naše strategije A70.

Čeprav se morda zdi popolna digitalizacija nekoliko zastrašujoča, ne pozabite, da vam Amway ves čas stoji ob strani. Kot je Melodie karizmatično dejala: »Če želite doseči drugačne rezultate, morate prenehati početi to, kar ste vedno počeli. To ne pomeni, da vse, kar je Amway počel v preteklosti, ni v redu, to pomeni samo, da morda obstajajo novi načini za doseganje še boljših rezultatov.«

© iStockphoto

3. Imejte razvojno miselnost

Bodite odprti, ohranite radovednost in še naprej zastavljajte vprašanja – bodite odprti do sprememb in bodite pripravljeni preizkusiti nove stvari, ki bodo pomagale vam in vašemu poslu zrasti. Povedano z besedami Jaya van Andela: »Amway je uspešno podjetje, ker ohrani najboljše iz preteklosti, toda se sčasoma spreminja.« Da bi vaš posel lahko uspel, bodite prilagodljivi in bodite odprti do novih načinov delovanja.

Amway vam želi pomagati pri tem, zato se bomo s pomočjo razvojne miselnosti naučili novih načinov dela in ne bomo počeli samo tistega, kar smo vedno počeli. Ključnega pomena je poiskati nove in boljše načine podpore NAP-om na vsakem koraku. Kot je povedala Melodie: »Pomembno je, da dokažemo razvojno miselnost in pokažemo, da smo sposobni nenehno rasti s pomočjo učenja, da smo pripravljeni tvegati in se pri tem zavedamo, da se bomo v primeru neuspeha naučili nekaj novega, kar nam bo pomagalo.« Amway je kot prvo predan temu, da skupaj z NAP-i po vsej Evropi in Južni Afriki deluje kot ena skupnost, kar pomeni, da je mogoče združiti raznolik nabor spretnosti in talentov za doseganje izvrstnih reči!

»Amway je uspešno podjetje, ker ohrani najboljše iz preteklosti, toda se sčasoma spreminja.«
– Jay van Andel

4. Pridobivanje novih strank – preprosto

V sklopu vizije A70 se Amway trudi poskrbeti, da bo za NAP-e desetkrat lažje zgraditi skupnosti strank. Pristni odnosi s strankami bodo poskrbeli, da bo vaš posel trajnosten – predvsem to velja za nove NAP-e. Toda Amway se zaveda izziva glede pridobivanja novih strank, zato je predan sodelovanju z vami pri pomoči novim NAP-om, da pridobijo in razvijejo poslovne spretnosti. Pomembna spretnost, ki pogosto predstavlja izziv, je zmožnost predstavitve izdelkov potencialnim strankam na spletu. Kot je poudarila Melodie: »Pozitivna izkušnja za stranke bo pomagala NAP-om pridobiti nove stranke.« Kadar novim NAP-om pomagate izboljšati te spretnosti in jih združite z Amwayevo vizijo A70, ki bo poskrbela, da bodo hitro prišli do zaslužka, takrat bodo NAP-i ostali v poslu dovolj dolgo, da bodo prepoznali njegove dolgoročne priložnosti.

Z učinkovitim medsebojnim sodelovanjem NAP-ov in Amwaya na tem popotovanju boste vi uresničili svoj polni potencial. Amway se veseli sodelovanja z vami in vam bo zagotavljal podporo na celotni poti.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem