Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© GettyImages

Urednikov izbor najboljših

Svet Izdelkov

V tem posebnem članku uredniška ekipa revije Amagram z vami deli svoje priljubljene Amwayeve izdelke ter razloge za ta izbor!

Kako ob tako velikem izboru odličnih Amwayevih izdelkov ugotoviti, katere izdelke bi preizkusili? In katere izdelke bi predlagali svojim strankam? Da bi vam pri tem pomagali, z vami delimo dva že dolgo priljubljena izdelka in enega novega, za katerega komaj čakamo, da ga dobimo v roke. Tako, brez zavlačevanja se posvetimo podrobnostim:

1. NUTRILITETM Personalizirane rešitve za mlade strokovnjake

NUTRILITE je lani uvedel nekatere posebne personalizirane rešitve za mlade strokovnjake in mi jih enostavno obožujemo! Če ste tako kot mi, oseba, ki je vedno v akciji in želi izkoristiti vsak trenutek, nimate časa, da bi se ustavili. Ne glede na to, ali končujete svoja opravila v službi, sledite svojim strastem oziroma se odpravljate na avanture ob koncu tedna, morate vsak dan ostati zdravi, močni in motivirani. Tole je naša najljubša NUTRILITE personalizirana rešitev za mlade strokovnjake, ki naslavlja prav to potrebo:

Komplet Pod nadzorom
S kombinacijo izdelkov NUTRILITE Vitamin C Plus, NUTRILITE omega-3 kompleks in NUTRILITE vitamin B plus – tehnologija dvojnega delovanja je bil ta komplet zasnovan z namenom, da mlade strokovnjake oskrbi z vitalnostjo in energijo. Kako?

  1. Vitamin C Plus: vsebuje vitamin C, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi in ima vlogo pri normalnemu delovanju imunskega sistema.

  2. Omega-3 kompleks: vsebuje omega-3 maščobni kislini, EPK in DHK, ki sodelujeta pri normalnem delovanju srca. Njuna učinkovitost se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

  3. Vitamin B plus: zagotavlja 100 % PDV (priporočenega dnevnega vnosa) vseh osmih esencialnih vitaminov B. Vitamina B6 in B12 prispevata k sproščanju energije pri presnovi. Posebna korist je podaljšano sproščanje, ki zagotavlja šest vitaminov B za celih osem ur, zato da imate ves dan pod nadzorom!

Več o NUTRILITE Personaliziranih rešitvah lahko preberete tukaj. Na voljo so številne možnosti za številne različne življenjske sloge.

2. Artistry StudioTM

ARTISTRY Studio nas je popeljal na številne dih jemajoče lepotne lokacije. Od New Yorka do Parisa, Bangkoka in Tokia – vsako popotovanje ličil, ki smo ga izkusili do sedaj, nam je zagotovilo nekaj spektakularnih videzov. Kot si lahko predstavljate, se zares veselimo odkrivanja najnovejše lepotne destinacije, tj. Šanghaja!

ARTISTRY Studio Shanghai Edition zajema veličastne rdeče odtenke mesta, razkošno svilo in živahno modo. Kaj lahko pričakujete od razburljive nove kolekcije? Sestavine iz naravnih virov, svilnate teksture, živahne barve in še veliko več. Česa se najbolj veselimo? Različnih odtenkov pulzirajočih rdečil za ustnice, seveda!

© Amway

3. eSpringTM

Razlog zakaj nam je eSpring sistem za prečiščevanje pitne vode tako zelo všeč ni le njegova sposobnost, da iz pitne vode odstrani onesnaževalce in 99,99 % bakterij, ki se prenašajo z vodo in povzročajo bolezni, ampak tudi zato, ker se nam pomaga znebiti ene izmed slabih navad uporabe plastike. Ker gre za kompaktno napravo, ki nam omogoča, da iz pipe pijemo čisto filtrirano vodo, zmanjša našo odvisnost od plastenk za vodo ter z njimi povezani proizvodnjo in recikliranje.

Razlog, da smo ta izdelek ta mesec uvrstili med priljubljene, je dejstvo, da boste v omejenem časovnem obdobju ob nakupu eSpring naprave prejeli brezplačen komplet elegantnih steklenic za pitje! Komplet sestoji iz štirih steklenic v treh različnih velikostih: 1 x 330 ml, 2 x 550 ml in 1 x 750 ml. Steklenice so popolne za uporabo doma, na prostem, v službi ali šoli in so opremljene s klobučevinastim etuijem, na katerem je izvezen logotip ob 20. obletnici eSpring.
Ta posebna ponudba eSpring traja le do 15. oktobra 2020 oziroma do razprodaje zalog, zato bodite hitri!

Več o eSpring in njegovih koristih za okolje lahko izveste v tem novem videoposnetku . Uživajte!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem