Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Trio, ki zagotavlja uspeh

Lepota in osebna nega

Michelle D’Allaird predstavlja enostavno strategijo navzkrižne prodaje za tri izjemne kolekcije.

Živimo v družbi, v kateri se vse zdi tako zapleteno. Naši aktivni dnevi, življenja, družine, delo, posli ... V resnici pa je pravzaprav zelo preprosto – sami smo tisti, ki si življenje naredimo zapleteno.

Življenje je lahko preprosto, prav tako pa je lahko preprost tudi uspeh. Začne se z eno stvarjo: preprostim in trdnim temeljem. Temeljem, na katerem lahko gradimo. V samem jedru Tria, ki zagotavlja uspeh, so tri linije izdelkov: prehrana, lepota in osebna nega – tri izjemne kolekcije, ki niso samo temelj v svoji kategoriji, ampak so tudi temelj celotnega poslovnega uspeha.

Prehranski temelj zahteva osnove mikrohranil, kot so vitamini, minerali in fitohranila, ter makrohranil, kot so beljakovine in maščobne kisline, za ohranjanje vrhunske kondicije telesa. NUTRILITE™ Daily in NUTRILITE DOUBLE X™ telesu zagotavljata skupine vitaminov in mineralov, ki so pomembni, da lahko izvaja mnoge stvari, ki so potrebne za ohranjanje življenjskih funkcij. Beljakovine so gradniki telesa. Z jemanjem beljakovinskega praška oskrbite vsako celico telesa z zmožnostjo za rast, obnavljanje in napredovanje. Maščobne kisline omega-3 pa skrbijo za dober pretok krvi in kondicijo telesa. Ti temeljni elementi so bistvenega pomena za vse osebe, ne glede na njihovo starost ali življenjski slog. Ko bo telo prejelo te osnovne dobrine, boste kmalu odklrili koristi prehranskih dodatkov.

Popolna kombinacija

Kombinacija serije izdelkov za nego kože essentials by ARTISTRY™ vam zagotavlja temelj za čudovito kožo – osnovne dobrine za čiščenje in hidratacijo za osebe, ki na novo uporabljajo izdelke za nego kože, mlajše ženske, ki uporabljajo izdelke za nego kože – za vse starosti, tipe kože in etnično pripadnost. Obstajajo štirje preprosti osnovni izdelki za nego kože, ki jih bo vsaka ženska hotela uporabljati vsak dan!

Linija izdelkov za nego telesa G&HTM vam zagotavlja osnovo za dobro počutje vaše celotne družine. Vrhunska kolekcija izdelkov za nego za celotno telo. Izdelki so zasnovani tako, da negujejo, osvežijo in ščitijo vsečlane družine, starejše od treh let. Preprosto obožujem to kolekcijo. Kmalu boste ugotovili, da imate kakšen izdelek G&H v vsakem prostoru vašega doma. Geli za telo, mila, losjoni in krema za roke – to so izdelki, ki jih vsi uporabljamo vsak dan!

Te kolekcije so vaša osnova in vaša preprosta rešitev za doseganje uspeha!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem