Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Nasmeh sonca!

Lepota in osebna nega

Uživajte v zlatih žarkih, ne da bi izgubili svojo lepoto.

A ni neverjetno, kako lahko malo sonca nekoga spravi v dobro voljo in privabi nasmeh na obraz? Ne poznam nikogar, ki bi lahko zanikal čudovit občutek toplega in svetlega sonca, ki pleše na njihovem obrazu.

Vendar pa tudi vem, da se ne glede na to, kako čudovit je občutek sonca, lahko negativni učinki sonca poznajo vse življenje, ti negativni učinki pa NE privabijo smeha na naš obraz! A brez strahu, prispel je essentials by ARTISTRYTM Multi-Protect zaščitni losjon ZF 30!

Kaj obožujem pri zaščitnem losjonu

Niso vsa sredstva za zaščito pred soncem enaka, in ko gre za zaščito naših obrazov, je »esencialno«, da imamo pravo formulacijo. Novi essentials by ARTISTRY Multi-Protect zaščitni losjon ZF 30 je popolnoma zasnovan tako, da zagotavlja več ravni zaščite.

Prvič, ta širokospektralni zaščitni losjon vsebuje visoko raven cinkovega oksida, fizične zaščite pred soncem, ki ščiti pred UVA- in UVB-žarki, hkrati pa vpija odvečno maščobo in odbija svetlobo, kar zmanjšuje videz nepopolnosti in pordelosti kože.

Raj za kožo

Poleg tega je prvo sredstvo za zaščito pred soncem na trgu, ki uporablja kokosovo vodo. Kokosova voda, ki se imenuje tudi »raj za kožo«, koži zagotovi veliko hranil, antioksidantov in hidratacijo - vse sestavine, ki izboljšujejo zdravje in stanje kože.

Kar pa resnično obožujem pri tem novem izdelku - lastnost cinkovega oksida, da vpija maščobo, poskrbi, da je ta izdelek idealen za občutljivo, mastno in normalno kožo. Jaz (ki imam nekoliko bolj suho kožo) pa ga obožujem, ker se popolnoma meša z mojo podlago in poskrbi za boljšo naličenost skozi celoten dan, hkrati pa ohrani hranila in vlago s kokosovo vodo. Moja koža je videti sveža in je tudi na občutek sveža že od samega jutra ... pa do poznega večera!

Popolna zaščita za vse starosti, vse tipe kože in da ... tudi za moške!

Sorodne vsebine

Vse najboljše za obletnico, ARTISTRY!

ARTISTRY

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem