Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© ©SHUTTERSTOCK / Artem Varnitsin

Kakšen tip kože imate?

Lepota in osebna nega

Prepoznajte in dopolnite svoj podton kože - čudovito!

Ste že kdaj pomerili bluzo ali preizkusili rdečilo za ustnice in ste v trenutku pomislili »vau!« ali »fuj!«? Nekateri odtenki so na nas videti osupljivo, drugi pa - ne ravno. Ti učinki nas lahko včasih presenetijo, še posebej, če mislimo, da se bo nek izdelek čudovito podal na primer k naši barvi las. Razlog za to je naš podton kože.

Kako lahko vemo

Če želite vedeti, če imate topli, hladni ali nevtralni podton kože, si oglejte svoje žile na zapestju. Če so jasno zelene ali rumeno-zelene barve, je vaš podton topel. Če so modre ali vijolično modre barve, imate hladen podton. Če so vaše žile mešanica obeh, potem ste lahko srečni - imate nevtralni podton, kar pomeni, da se vam bo vsak odtenek ličil in oblačil odlično podal. Na spletni strani Stylecaster je to opisano drugače. Oglejte si, kateri odtenki se skrivajo pod površino vaše kože - to je tudi odličen pokazatelj tega, kateri odtenki ličil ali oblačil se vam bodo podali.

  • Vse se poda nevtralnemu podtonu.
  • Nevtralni podtoni se lahko podajo drznim, intenzivnim odtenkom, kot so Rdečilo za lica ARTISTRY v odtenku Fresh Coral in Paleta senčil za oči ARTISTRY z nevtralnim sijajem, ali subtilnim odtenkom, kot je Bleščilo za ustnice ARTISTRY v odtenku Pink Nude.
  • Odtenki v barvi breskve, zlati ali živi odtenki ličil so videti čudoviti pri toplih podtonih.
  • Sistem senčil za oči ARTISTRY v odtenku Spice Bronze, odtenek Juicy Peach Bleščila za ustnice ARTISTRY in odtenek Golden Light Rdečila za lica ARTISTRY so videti čudovito pri toplem podtonu.
  • Roza, rdeči ali modri odtenki ličil se podajo hladnim podtonom.
  • Sistem senčil za oči Plumberry ARTISTRY, Bleščilo za ustnice ARTISTRY v odtenku Raspberry Kiss in odtenek Soft Rose Rdečila za lica ARTISTRY se čudovito podajo k hladnim podtonom.

Ko izbirate med širokim spektrom odtenkov za oči, ustnice in lica, ki jih ponujajo ARTISTRY TM ličila, upoštevajte, kateri odtenki najbolj ustrezajo vašemu podtonu.

Oglejte si zgornje diapozitive in izvedite, katere izdelke priporočamo za posamezne tipe podtonov.

Popoln odtenek podlage

Vse podlage ARTISTRY so za v pomoč označene s tonom in podtonom kože, za katerega je posamezen odtenek namenjen. Oznaka »L« pomeni »Level« (»raven«), in sicer oznaka L1 pomeni najsvetlejši in oznaka L6 najintenzivnejši ali najtemnejši odtenek. Tej oznaki sledi oznaka W, C ali N, ki označuje topel, hladen ali nevtralen podton.

Hitro dejstvo: Ljudje s svetlejšo poltjo (pogosto opisano z besedo barve slonovine ali oker) imajo lahko topel ali nevtralen podton, ravno tako kot lahko imajo ljudje s temnejšo poltjo (pogosto opisano z besedo barve karamele ali oreha) hladen ali nevtralen podton. Zato ne zamešajte vašega podtona kože z vašim tonom kože. Podton kože določa, kaj vam najbolj ustreza!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem