Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Previjte gube nazaj

Lepota in osebna nega

Revolucionarni tretma za polnjenje gub – takojšnji in dolgotrajni odgovor za izrazne gube

Življenje je polno presenečenj, intenzivnih čustev in čudovitih trenutkov. Vsakega od teh spremljajo ustrezni izrazi: nasmeh, smeh, grimasa. To nas dela lepe, komunikativne in človeške. Slaba stran vse te čudovite komunikacije pa so izrazne gube, ki nastanejo kot rezultat tega. Če ne želimo, da prevzamejo nadzor, je zdaj pravi čas za ukrepanje.

Izrazne gube: razlaga

Čeprav v mladosti niso vidne, izrazne gube pravzaprav začnejo nastajati že veliko prej, preden jih opazimo. Vsakič, ko se zasmejete ali namrščite, mišice na vašem obrazu povzročijo mikro obremenitev vaše kože in uničujejo njen podporni sistem. Vaša koža je tudi nenehno izpostavljena škodljivim prostim radikalom (visoko reaktivne molekule, ki uničujejo naš sistem) in skozi čas izgubi svojo navlaženost in prožnost. Ko so združeni, ti dejavniki povzročijo začasne izrazne gube na mladi koži, ki postanejo trajne. Čeprav mnoge od nas privlači lažen občutek varnosti mladostne kože, pa ko gre za boj proti staranju, je najboljši čas zdaj.

Tekoči polnilec predstavlja rešitev!

Najnovejši izdelek v liniji izdelkov ARTISTRY™ Intensive Skincare, napreden tretma z vitaminom C in hialuronski kislino, črpa navdih iz postopka injekcijskega polnjenja v kozmetični industriji ter uporablja revolucionarno formulo za obravnavo gub, drobnih linij in gubic. Močna kombinacija kompleksa vitamina C in mešanice hialuronske kisline z dvojnim delovanjem – ki jo pred uporabo zmešate sami za najboljšo moč in učinek – krepi, vlaži in ščiti kožo ter je zanjo klinično dokazano, da vidno zmanjša vse izrazne gube. Za najboljši rezultat ARTISTRY™ napredni tretma z vitaminom C in hialuronsko kislino uporabite v roku enega meseca po mešanju.

Poslovite se od izraznih gub

ARTISTRY napreden tretma z vitaminom C in hialuronsko kislino uporablja dve obliki vitamina C – zmogljivega antioksidanta proti staranju – v svojem kompleksu vitamina C:

 1. Prva oblika je prašek iz 100-odstotno čistega vitamina C v inovativnem aktivacijskem pokrovčku za maksimalno učinkovitost. Druga oblika je serum z izvlečkom češnje acerola, odobrene s strani NUTRILITE™. Zmogljiva kombinacija zagotavlja 95 % več zaščite z antioksidanti kot pomaranča in 35 % več kot nekdanji izdelek ARTISTRY, tretma z vitaminom C in divjim jamom.

 2. Druga sestavina, mešanica hialuronske kisline z dvojnim delovanjem (HK) – deluje na dveh ravneh. Na zgornjih ravneh povrhnjice ustvarja takojšnji učinek polnjenja, na spodnjih ravneh pa pomaga povečati notranjo navlaženost kože za nenehno hidratacijo, mehkost in prožnost.

In rezultat? Pri neverjetnih 86 % žensk, ki so izdelek klinično preizkusile, je bilo opaziti zmanjšanje vseh izraznih gub, 81 % žensk pa je menilo, da je njihova koža gladka in mehka v samo enem tednu!

 • 240p
 • 360p
 • 480p
 • 720p

Opravite te enostavne korake ali pa si oglejte naš videoposnetek zgoraj za predstavitev:

 1. Odstranite kapalko.

 2. Namestite aktivacijski pokrovček in pritisnite gumb, da se sprosti.

 3. Stekleničko stresajte najmanj 30 sekund. Opomba: če se pojavijo mehurčki, to ne bo vplivalo na učinkovitost izdelka.

 4. Zamenjajte aktivacijski pokrovček s kapalko.

 5. Drgnite kapljice med prsti.

 6. Nežno nanesite na obraz.
  Opomba: če je tretma na dotik zrnast, to pomeni, da ga morate stresati dlje časa, da se prašek temeljito raztopi. Ponovite korake.

Popolna rešitev

Če tretma združite z drugimi izdelki ARTISTRY, dobite popoln tretma za boj proti staranju kože. Svojo rutino začnite z vašim najljubšim ARTISTRY čistilnim gelom in losjonom za mehko kožo, nato pa nanesite napreden tretma z vitaminom C in hialuronsko kislino. Na koncu na kožo nanesite še svoj najljubši vlažilni izdelek ARTISTRY.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem