Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Čas, da se imate radi

Lepota in osebna nega

Michelle D’Allaird nas opominja, da se je pomembno razvajati in zaščititi

Živimo v družbi, kjer se »vse vrti okrog nas«, kar ni nujno nekaj slabega. Vidim, da smo prišli do prelepe stopnje, ko se nas veliko zaveda, kaj je pomeni biti dober prijatelj, dober starš, dober partner. Kaj je treba, da smo uspešni, in kaj, da smo srečni, zdravi in polni veselja.

In kaj potrebujemo za to? Imeti moramo radi sami sebe! Zato si vzemimo nekaj časa, da pokažemo ljubezen, in čas, da se imamo radi! Začnite, seveda, s svojim čudovitim obrazom!

Osnovni izdelki za sezono

Prehod na pomlad je idealen čas, da se otresemo tega, kar se je nabralo preko zime. Na primer tako, da pospravimo zimska oblačila in obnovimo svojo kožo – tako kot vidimo pomladno obnavljanje povsod okrog sebe.

Naša koža zahteva sezonsko nego, ne glede na to, kje živite. Moji najljubši zimsko-pomladanski prehodni izdelki mi morajo nuditi naslednje: izboljševati morajo celično obnavljanje, regeneracijo in zaščito.

Trojček poslastic

Glavni in najboljši izdelek ob menjavi sezone: ARTISTRY™ Intensive Skincare intenzivni serum za obnavljanje kože v 14 nočeh. Štirinajst noči intenzivne celične regeneracije za popravilo škode in vzpostavitev obnavljanja celic za bolj zdravo kožo.

Nato ARTISTRY Intensive Skincare™ obnovitveni piling za obraz. Ta izdelek, ki ga absolutno morate imeti, da se znebite zimskih »oblog« ter osvežite in obnovite kožo za pomlad.

Na koncu, a prav tako odličen, pa še naša najnovejša pridobitev: ARTISTRY Intensive Skincare naprednen tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino. To je vaša ultimativna rešitev za maksimalno antioksidantno zaščito in vlaženje.

Drage dame (in gospodje), vaša koža predstavlja »VAS« – dajte ji, kar potrebuje, da svetu pokažete, da se vrti okrog vas! Vzemite si nekaj časa in se imejte radi.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem