Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Vlaženje za vsak letni čas

Lepota in osebna nega

To poletje ne pozabite na vlaženje

Ena izmed ključnih življenjskih potreb je voda in voda je ključnega pomena tako za telo, kot tudi kožo in lase. Temu dodajte spremembo letnega časa in življenjske vplive in ugotovili boste, da se potreba po vodi in optimalnem vlaženju spreminja.

Sem strokovnjakinja za nego kože in poletni meseci usmerjajo mojo pozornost na vodo, vodo, vodo! V vsakem pogledu zdravja in lepote. Za zaklepanje in ohranjanje vlaženja v koži in laseh se obrnem na svoje »vodne rešitve«, ki zagotavljajo celostno vlaženje od zunaj in znotraj.

Napredna nega kože

V tem delu leta moj režim nege kože vedno temelji na izdelkih ARTISTRY HYDRA-V™. Tudi pri svojih »naprednih« težavah s kožo (znanih tudi kot težave zrele kože) svojo kožo oskrbim z vodo, minerali in hranili iz linije HYDRA-V, to pa zaključim s svojo mešanico ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ Personaliziranega seruma, ki vsebuje ojačevalce za vlaženje, posvetlitev in proti gubam. Na ta način optimiziram vlaženje, medtem ko lahko dodam še dva ojačevalca, ki skrbita za »napredno« nego kože.

Lase zaščitite pred dejavniki

To je tudi tisti del leta, ko »pretresem« režim nege las z uporabo SATINIQUE™ vlažilnega šampona za voljnejše lase in vlažilnega regeneratorja za voljnejše lase. Edinstvena mešanica olja kukuija in provitamina B5 zaklene vlago, medtem ko moje občutljive, tanke lase ščitita pred pretirano aktivnostjo na prostem in izpostavljenostjo UV-žarkom.

Nahranite svojo naravno lepoto

Svojo notranjo–zunanjo povezavo z vodo zaključim z izdelkom TRUVIVITY by NUTRILITE™. Čeprav je to glavni izdelek v prehranskem režimu skozi vse leto, poleti skrbim, da v svojo dnevno rutino vnesem tri odmerke skupaj z nočnim prehranskim dopolnilom. Z zagotavljanjem ključnega vlaženja in hranil za telo TRUVIVITY by NUTRILITE poveča ravni vlaženja in okrepi komponente kože, ki skrbijo za ohranjanje vlage.

Ko se spremeni letni čas, tudi vaši lasje, koža in zdravje potrebujejo spremembo. Bodite pozorni na te potrebe in uporabite vse, kar vam je na voljo, za povečanje vlaženja za najlepšo polt in lase zdravega videza.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem