Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Kombinacija izdelkov je vedno boljša od enega izdelka.

Lepota in osebna nega

Michelle D’Allaird pojasnjuje, kako serumi in vlažilne kreme skupaj delujejo bolje.

V življenju obstaja tudi veliko stvari, ki so »boljše skupaj«, kot na primer čaj in piškoti ali celo matice in vijaki. Koncept se je izkazal za resničnega tudi na področju nege kože. Na našo kožo tako enostavno vplivajo številni notranji in zunanji dejavniki, zato mora ustrezna nega za zdravje in lepoto kože prihajati iz različnih izdelkov. Najbolj ključno kombinacijo za nego kože Better Together sestavljata serum in vlažilna krema.

Ključ do te kombinacije je razumevanje dinamike njunega skupnega delovanja. Vsak izdelek igra drugačno vlogo v zdravju in stanju kože, vendar pa skupaj izboljšujeta zmogljivost drug drugega.

Vse je v plasteh.

Povrhnjico sestavlja pet plasti. Zgornji dve predstavljata zaščitni pregradi. Tretja plast je prehodna plast, v kateri celice ne vsebujejo jedra in odmrejo. Spodnji dve plasti pa se še vedno spreminjata. To je ključna informacija za razumevanje. Mi nikakor nočemo redno vplivati na ta naravni proces – to je razlog, zakaj večina izdelkov ostane na površini.

Izdelki, ki lahko prodrejo, vsebujejo kisline, vitamine, liposome, izvorne celice in ustrezno formulirane serume. Tukaj pa nastopi koncept Better Together. Vlažilne kreme vsebujejo neverjetne sestavine, ki hranijo, vlažijo in ščitijo zgornje plasti kože. Redko vsebujejo sestavine, ki prodrejo v spodnje plasti. Serumi vsebujejo koncentrirane aktivne sestavine, ki ciljajo na težave s kožo v spodnjih plasteh. Serumi nimajo vpliva na hranjenje ali zaščito površine kože.

Prilagojena rešitev za vse

Ne vznemirjajte se ... Še enkrat smo delo opravili za vas. ARTISTRY™ je ustvaril popolne komplete Better Together, ki izpolnjujejo potrebe vaših strank. Za vse z zrelo kožo (za potrošnike po 35. letu) ultimativno dvojico predstavlja ARTISTRY Signature Select Serum™ z ojačevalcema za utrjevanje kože in proti gubam skupaj z ARTISTRY YOUTH XTEND™ zaščitno kremo za normalno do suho kožo oziroma zaščitnim losjonom za mastno do mešano kožo. Za stranke, mlajše od 35 let, z vitalno in mladostno kožo komplet Better Together vključuje ARTISTRY HYDRA-V™ hranilno gel-kremo, skupaj z ARTISTRY Signature Select serumom z ojačevalcema za vlaženje in posvetlitev kože.

Za optimalno nego kože ... je vedno »boljše skupaj« s kompleti po meri!

Upoštevajte, da bodo kompleti Better Together na voljo od 23. julija 2019.

Sorodne vsebine

Povečajte raven vlaženja

Lepota in osebna nega

Več

Čas, da se imate radi

Lepota in osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem