Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Amway

Nov način za skrb za občutljiv predel okoli oči

Lepota in osebna nega

Michelle D’Allaird deli svoje vpoglede v nov nastavek ARTISTRY Dermasonic Ultimate Eye in pojasnjuje, kako ga najbolje uporabiti za optimalne rezultate

Spomnim se trenutka, ko sem odkrila, da ARTISTRY™ daje na trg napravo Dermasonic, in bila sem povsem iz sebe od navdušenja. Naprave, ki uporabljajo galvanski tok, so v industriji profesionalne nege kože na voljo že od zgodnjih 20. in 30. let dvajsetega stoletja, toda šele od nedavnega jih lahko uporabljamo v udobju lastnih domov.

Naprava Dermasonic je tudi moj absolutno najbolj priljubljen del opreme in je nepogrešljiv pripomoček za nego kože. Zakaj? Noben drug način ne zagotavlja takšnega prodiranja sestavin.

S svojo rutino nege kože pojdite globlje

Koža je naravna zaščitna pregrada, ki na površini pusti 90 % izdelkov za nego kože. Z močjo galvanske glave ARTISTRY naprava Dermasonic to pregrado nevtralizira, tako da lahko sestavine, kot so kisline, vitamini, liposomi, encimi in zarodne celice zlahka prodrejo v kožo. Poleg tega ultrazvočna čistilna spatula na napravi Dermasonic lahko odstrani umazanijo, maščobo in ostanke globoko iz por.

ARTISTRY Dermasonic Ultimate Eye

Z nastavkom ARTISTRY Dermasonic Ultimate Eye pa gremo še korak dlje. Nastavek dosega moč vaše naprave Dermasonic ter doda še nekaj za posebno nego občutljivega predela okoli oči na več stopnjah:

  1. Galvanski tok izboljša prodiranje aktivnih sestavin ARTISTRY krem za oči, ki vsebujejo močne hranilne in vlažilne sestavine ter sestavine proti staranju.

  2. Galvanski tok običajno ne deluje s kremami, ampak samo s serumi in geli. Toda nastavek Ultimate Eye vsebuje tehnologijo Thermotreatment, ki pomaga pri absorpciji sestavin v kremi. Na ta način vaš občutljivi predel okoli oči lahko prejme kar največ koristi.

  3. Koža okoli oči je tanka in občutljiva ter vsebuje minimalno število žlez in žil. Povečanje krvnega pretoka je ključnega pomena za sijoč in mladosten videz tega predela. Nastavek Ultimate Eye oddaja mikro vibracije motorja, ki nežno stimulirajo kožo in pospešujejo krvni obtok.

Orodje za lepotno mojstrovino

© iStockphoto

Znotraj ARTISTRY kolekcije vam je na voljo nabor serumov in krem za oči z najboljšimi ciljno usmerjenimi sestavinami, ki so vam na voljo za nego predela okoli oči in obraza. Ko katero koli ARTISTRY kremo za oči združite z nastavkom Dermasonic Ultimate Eye, imate v rokah gonilno silo sestavin za osebno nego, ki jamčijo za izboljšanje videza vaše kože ter ustvarijo lepotno mojstrovino.

Skrivnost serumov

Nazadnje pa želim predstaviti še en trik. Vedno zelo natančno povem, da so obrazne kreme namenjene obrazu, kreme za oči pa očem. Kar je res. Pri serumih pa imamo več manevrskega prostora.

ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ personalizirane serume je mogoče uporabljati na predelu okoli oči pred nanosom očesne kreme. Zapomniti si morate, da jih ne smete nikoli uporabiti na vekah ali preblizu spodnjih trepalnic.

Prav tako imate dostop do enega izmed najkakovostnejših izdelkov z vitaminom C na tržišču: ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ Napreden tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino. Medtem ko izdelka ni priporočljivo uporabljati neposredno na očesu ali vekah, ga je mogoče uporabljati na gubicah okoli oči (zunanji kotiček očesa) in vzdolž izraznih linij.

Serume uporabite tako, da majhno količino izdelka nanesete na predel pod očmi, in sicer iz zunanjega proti notranjemu kotičku neposredno na orbitalno kost oziroma na predel, ki ga pogosto imenujemo »očesna jamica«, pri tem pa pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem