Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Amway

Specializirana nega kože, posebej za vas!

Lepota in osebna nega

Potreba po personalizirani negi kože ni več potreba ali želja, temveč nuja.

Naša želja po personalizirani negi telesa je posledica večjega zavedanja glede zdravja in dobrega počutja, priznavanja povezave med notranjo in zunanjo lepoto ter prizadevanja za ohranjanje mladosti.

Kolekcije Artistry Signature Select™ predajajo moč personalizacije v vaše roke. Izberete lahko katero koli kombinacijo izdelkov in jih tudi zamenjate, ko vaša koža potrebuje spremembo.

Zakaj izbrati personalizirano nego?

Koža se stalno spreminja. Razlog je v tem, da nanjo neprestano vplivajo različni dejavniki, kot so način prehranjevanja, kajenje in pitje alkohola, pitje vode, prehranska dopolnila, spanje, stres in posamezna nega.

Tako kot se spreminjajo ti dejavniki in zunanje okoljske spremembe, se spreminjajo tudi potrebe naše kože. Zato tisto, kar deluje poleti, morda ne bo delovalo pozimi, kar deluje doma, morda ne bo delovalo na dopustu.

Danes vaša koža potrebuje nekaj drugega kot bo potrebovala jutri, čez en teden, mesec ali leto. Povedano drugače, bistvenega pomena je, da imamo nadzor nad stalnim spreminjanjem potreb naše kože.

Tri potrebe, en sijajen izdelek

Serumi Artistry Signature Select Personalised Serums™ se uvrščajo med najboljše vrhunske izdelke za nego. Vsaka osnova Signature Select je polna rastlinskih sestavin, bogatih s hranili, ki okrepijo moč aktivne učinkovine ciljnih ojačevalcev.

Ker lahko kombinirate do tri ojačevalce na osnovni serum, lahko poskrbite za več potreb kože hkrati. Določite lahko tri bistvene potrebe svoje kože, naj bo to posvetlitev, vlaženje, zmanjševanje gub, učvrstitev ali odstranjevanje temnih lis, in sami ustvarite izdelek po svojih potrebah. Ko opazite, da se potrebe vaše kože spremenijo, preprosto zmešajte nov serum in ponovno ustvarite popolno kombinacijo.

Razvajajte se z maskami

Nanašanje mask doma je tako, kot bi imeli svoj lasten spa. Izbrati najboljšo masko pa bi bil lahko prav tako velik izziv kot najti pravo sredstvo za čiščenje kože. A nič več!

Maske Artistry Signature Select Masks™ so zasnovane za specifične potrebe kože in jih lahko uporabljate v kateri koli kombinaciji. Tako kot pri vseh izdelkih Artistry Signature Select izberite skupino mask, ki je prava za vas: absorbira maščobo na nosu, posvetli kožo okrog oči, vlaži lica in zgladi brado ali učvrsti kožo na vratu – izbira je vaša.

Ljubite svoje telo, kot si zasluži

Koža je največji telesni organ, vendar se veliko ljudi osredotoča le na majhen odstotek kože, ki pokriva obraz. Ker pa se naša koža stara skupaj z nami, moramo poskrbeti za vsak njen centimeter.

Tako kot na obrazu ima koža tudi po telesu različne potrebe. Izdelki Artistry Signature Select Body™ so zasnovani za specifične potrebe kože. Čiščenje, odstranjevanje povrhnjice, vlaženje, posvetlitev in učvrstitev ... kaj bi vaše čudovito telo sploh lahko še potrebovalo? Izdelke lahko kombinirate povsem po svojih specifičnih željah in potrebah posameznih predelov kože.

Pri personalizaciji gre za to, da dobite tisto, kar potrebujete, takrat, ko to potrebujete. Tako preprosto je. Artistry Signature Select zagotavlja to preprostost in jo izvaja na vsakem delčku vaše kože. Vse, kar morate narediti, je, da najdete svojo osebno kombinacijo!

Sorodne vsebine

Razširite svoj posel z vsemi poslovnimi orodji

Osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem