Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Spoznajmo destva

Lepota in osebna nega

Strokovnjakinja za nego kože Michelle D’Allaird vam bo povedala vse, kar morate vedeti o hialuronski kislini in vitaminu C.

Kot strokovnjakinja izobraževanja za nego kože se držim dejstev. Trdno sem prepričana, da če udeleženci mojih treningov dobro razumejo vsa dejstva, lahko potem sprejemajo prave odločitve.

Ko govorimo o negi kože, so dejstva tista, ki nas prepričajo. Če razumete fiziologijo kože, razumete tudi, kako lahko notranji in zunanji dejavniki vplivajo na njeno delovanje. Ko razumete sestavine izdelka, lahko zlahka razberete, katere sestavine bodo vplivale na katera stanja kože in zakaj. Res je tako preprosto. Najtežji del je priti do razumevanja.

Vendar ne skrbite – za to sem tukaj jaz!

V nadaljevanju preberite dejstva o dveh mojih najljubših sestavinah – vitaminu C in hialuronski kislini.

Moč vitamina C

  1. Vitamin C je močan antioksidant, ki preprečuje škodo zaradi prostih radikalov. Prosti radikali so nepridipravi, ki dan za dnem ves čas prežijo na našo kožo. Nastajajo zaradi izpostavljenosti UV-svetlobi, onesnaževalcem v zraku, sestavinam v kozmetičnih izdelkih, dimu, trdnim delcem, ostankom z oblačil in celo zaradi stresa. Antioksidativna zaščita vitamina C je neprecenljiva. Ščiti vsako celico naše kože in telesa. Poleg tega kožne celice ščiti celo pred poškodbami zaradi UV-žarkov!

  2. Vitamin C lahko stabilizira mRNA v kolagenu. To so majhna sporočilca, ki nastajajo v jedru celice in poskrbijo za beljakovinsko strukturo, da se celica lahko reproducira. Vitamin C je nujen za sintezo kolagena v koži. In končni rezultat? Nov kolagen za čvrstejšo, bolj mladostno in zdravo kožo.

Hialuronska kislina

  1. Hialuronska kislina (HK) je molekula, ki se naravno proizvaja v telesu. Je esencialna kislina, ki jo najdemo v vezivnih tkivih, hrustancu, kosteh, laseh, nohtih in koži. Deluje kot mazivo za naše sklepe in omogoča ustrezno premikanje, koži pa zagotavlja nujno potrebno vlažilno pregrado.

  2. HK je sredstvo za ohranjanje vlage, sestavina, ki veže in zadržuje vodo, zato predstavlja najmočnejšo zaščito. Če jo nanesete lokalno, poveča raven vlažilne zaščite in jo zadrži v plasteh kože, na površini pa poskrbi za mladosten učinek učvrstitve (plumping efekt).

Popoln par!

Zakaj sta ti dve sestavini tako dobra kombinacija? Še enkrat si oglejmo dejstva.

Močna antioksidativna zaščita v kombinaciji vlaženja, takojšnje učvrstitve in sijaja. Je sploh lahko še bolje? Seveda je lahko!

Kombinacija ArtistryTM vitamin C + HK ne poskrbi samo za vitamin C in hialuronsko kislino, ampak je tem zelo učinkovita in prinaša velike koristi. Koristi vitamina C so določene, negotov del je v formulaciji. Vitamin C je izredno nestabilen, ko je izpostavljen zraku, svetlobi ali vodi. Zato je nočna mora vsakega kemika, ko ga ta poskuša vključiti v formulo za nego kože. Ko ga dodamo kateri koli tekočini, takoj začne hitro razpadati, s tem pa postane manj koristen.

Na pomoč prihaja kombinacija Artistry vitamin C in hialuronske kisline!

Kako torej poskrbimo, da imamo od vitamina C pri negi koži maksimalne koristi? Začnemo s tem, da vitamin C stisnemo v čisti prah in zapremo v neprodušno zaprt pokrovček. Tako ohranimo njegovo zmogljivost, dokler ga ne vmešamo v osnovo HK, in poskrbimo za maksimalen odmerek čistega vitamina C takrat, ko ste zanj pripravljeni.

To pa še ni vse! Poleg HK ima osnovni serum tudi več vitamina C iz češenj acerola, ki jih pridobivamo na Amwayevih kmetijah NutriliteTM.

Zakaj je treba Artistry vitamin C in hialuronsko kislino porabiti v roku 30 dni? Pa si ponovno oglejmo dejstva! Blagovna znamka Artistry svoje izdelke vedno testira, da lahko potrdi obljubljene rezultate. Ena od najboljših formul za nego kože z vitaminom C in hialuronsko kislino (po mojem strokovnem mnenju) bo v roku teh 30 dni zagotovo poskrbela za močno antioksidativno zaščito, maksimalno vlaženje ter resnično sijočo, mladostno in zdravo kožo, preden vitamin C razpade.

Ni čudno, da je to moj najljubši izdelek!

Sorodne vsebine

Show those lines who's boss

Lepota in osebna nega

Več
© Amway

Predstavitev nastavka Dermasonic Ultimate Eye

Lepota in osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem