Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Zdrav videz kože, brez kompromisov

Lepota in osebna nega

Michelle D’Allaird vam bo zaupala, kaj lahko pričakujete od povsem nove in zanimive linije Artistry™.

Predstavitev nove linije izdelkov Artistry je nekaj, kar pri Artistry še nikoli nisem videla. Gre za zmogljiv pristop do zdravja kože, ki vključuje eno od najboljših sestavin, tehnologij in formul na svetu. Od sestavin do embalaže – ta linija je začetek povsem novega obdobja lepote, novega obdobja nege kože ... obdobja prave prehrane kože.

Tako sem navdušena, da skoraj ne vem, kje bi začela!

Pa začnimo na začetku

Morda se sprašujete: Zakaj posodabljamo celotno linijo?

Odgovor je tridelen: ker je bil že čas, ker so take potrebe tržišča in, najpomembnejše, ker želimo ostati konkurenčni.

Do zdaj so strokovnjaki in znamke za nego kože primerjali mlado in staro kožo ter poskušali pomagati stari koži, da bi bila videti mlajša. To je bil že desetletja tradicionalni pristop k negi kože.

Amwayeve raziskave pa so nas pripeljale do drugačnega pristopa glede znamke Artistry. Namesto da bi se osredotočili na primerjavo med staro in mlado kožo, so raziskave nege kože s strani strokovnjakov znamke Artistry pripeljale do novega načina razmišljanja, ki se osredotoča na kožo, ki je videti zdrava ali nezdrava. Zdrava koža proti nezdravi in mlada koža proti stari – značilnosti so iste. Cilj izdelkov Artistry je, da bi bila nezdrava koža videti zdrava in da bi koža zdravega videza ostala zdrava pri vsaki starosti.

© Taesun Kim, Anna Wolf

Pregrade zdrave kože

Znanstveniki Artistry so odkrili pet pregrad, ki koži pomagajo, da naravno ščiti svoj zdrav videz. Vse se nahajajo v površini kože, kjer se prekrivajo in so močno medsebojno odvisne.


Pet pregrad

  1. Vlažilna pregrada: V koži zadržuje ključno vlago, ki bi drugače lahko izginila.

  2. Zaščitna pregrada: Ščiti pred zunanjimi onesnaževalci.

  3. Mikrobiomska pregrada: Skrbi za ravnovesje milijarde mikrobov, ki živijo na koži, in s tem ohranja zdravo floro kože.

  4. Okoljska pregrada: Kožo varuje pred škodljivimi posledicami negativnih vplivov okolja, kot so UVA- in UVB-žarki, infrardeča (IR) in modra svetloba, onesnaženje in prosti radikali.

  5. Pregrada za podporo: Skrbi za to, da koža ostane gladka, prožna in čvrsta, hkrati pa ji omogoča, da proizvaja nove beljakovine.

Raziskovalci znamke Artistry so šli nato še korak dlje in ugotovili, kaj posamezna pregrada potrebuje za to, da je učinkovita. To imenujejo pet potreb po hranilih, ki so vsesplošne in veljajo za vse tipe, tene in starosti kože.


Pet potreb po hranilih

  1. ČIŠČENJE, da zaščitna pregrada kože ostane čista in brez snovi, ki povzročajo draženje, s čistilnimi sredstvi in odstranjevalci ličil.

  2. RAVNOVESJE, da stabilizira in poskrbi za mikrobiomsko pregrado z uporabo tonikov.

  3. OBNOVA, da okrepi in pomaga obnoviti postopek obnove pregrade kože z vlažilnimi sredstvi.

  4. VLAŽENJE, da nahrani kožo in utrdi njeno vlažilno pregrado, pri čemer tudi pomagajo vlažilna sredstva.

  5. ZAŠČITA, da ojača okoljsko pregrado kože z uporabo ZF in celovite zaščite pred svetlobo.

© Chris Bain

Vključevanje »prehrane« v linijo Artistry Skin Nutrition

Zdaj pa nadaljujmo: prehranski element v liniji Artistry Skin Nutrition .

Vsak izdelek Artistry Skin Nutrition™ vsebuje eno ali več fitohranil, pridelanih na kmetijah Nutrilite™ ali partnerskih kmetijah s certifikatom NutriCert™. Na teh kmetijah uporabljajo visokokakovostna semena, načine trajnostnega in naravnega kmetovanja ter upoštevajo stroge varnostne predpise in poštene delovne prakse. Tako imajo strokovnjaki znamke Artistry nadzor nad sestavinami, ki potujejo od semena do kože.

Potem ko smo preučili več deset tisoč fitohranil, je med njimi izstopal en naraven rastlinski vir: bela chia semena. Ta super sestavina, ki veja za eno najbogatejših superživil, je polna fitohranil in zato tako koristna, da formulam Artistry Skin Nutrition™ pomaga zadovoljiti vseh pet prehranskih potreb kože za vidno zdravo kožo. Zato jo lahko najdete v vsakem izdelku Artistry Skin Nutrition™. Uporabimo pa prav vsak del semena – ničesar ne zavržemo!

© Donna Aristo

Bodite pozorni!

Podrobnosti o posameznih izdelkih bom prihranila za veliko razkritje, kar pa z vami lahko delim zdaj pa je, da boste imeli na voljo obilo izdelkov, ki vlažijo in preprečujejo drobne gubice in gube ter tako skrbijo za čvrsto kožo. Sestavine vseh izdelkov so zasnovane tako, da delujejo sinergično ter jih lahko kadar koli mešate in kombinirate glede na svoje individualne potrebe.

Ti novi izdelki bodo delovali tudi v popolni harmoniji z vsemi izdelki Artistry Intensive Skincare, Artistry Signature Select personaliziranimi serumi in maskami ter napravami Dermasonic. Kaj bi si še lahko želeli?

Nekaj ste si zaželeli in mi smo vam prisluhnili

Pravzaprav vem, kaj se sprašujete in zdaj lahko zares rečem »NE«. Ni več testiranja na živalih, sestavin živalskega izvora, parabenov, mineralnih olj ali natrijevega lavril sulfata (SLES).

Rekli smo tudi »DA« veganom prijaznim, sledljivim zmagovalnim sestavinam po navdihu narave, praksam trajnostnega kmetovanja, dermatološko testiranim, inovativnim in predvsem dokazano varnim sestavinam za vse tipe kože in vse starosti. Poleg tega vse proizvajamo v objektih, ki svoje izdelke ponovno uporabljajo ali reciklirajo, kar pripomore k bistveno manjši uporabi papirja in plastike.

Tako! Tukaj je. Znamka Artistry, z več kot 60 leti strokovnega znanja o lepoti in koži, ki se odlično dopolnjuje z Nutrilite™, vodilno znamko vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu*, ki ima več kot 85 let izkušenj na področju prehrane in dobrega počutja. Skupaj štejeta 145 let izkušenj! Združenih za zdravje vaše kože.


*Vir: Euromonitor International Limited. Vitamini in prehranska dopolnila, Globalni tržni deleži in maloprodajne cene v odstotkih, 2020.

Sorodne vsebine

Ključ do mladostne, sijoče kože

Lepota in osebna nega

Več
© Amway

Izdelki za nego kože, narejeni samo za vas

Lepota in osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem