Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Ali zares potrebujete tonik za kožo?

Lepota in osebna nega

Specialistka za nego kože znamke Artistry™ Michelle D’Allaird pojasnjuje, zakaj si ne želite izpustiti tonikov Artistry Skin Nutrition™ iz svoje rutine za nego kože

Temelj zdrave kože se začne pri pravilni negi. Vse se začne z osnovami in te ostajajo vedno enake, zato se jih je vredno naučiti. Za dober in preprost režim nege kože potrebujete čistilno sredstvo, tonik in vlažilno kremo (v tem vrstnem redu). Nato lahko svoj režim okrepite s serumi, drugimi izdelki za nego kože in maskami. A za zdaj se osredotočimo na enega najpogosteje prezrtih osnovnih izdelkov – tonik.

Koristi tonika

Tonik bistveno sodeluje pri zdravju kože in neposredno vpliva na pripravo kože na izdelke, ki se uporabljajo takoj po njem. Toniki uravnotežijo pH kože in tako omogočijo optimalno prodiranje aktivnih sestavin izdelkov za nego in vlažilnih krem. Sami po sebi kožo tudi vlažijo in zagotavljajo takojšnjo svežino.

Odkar pomnim, so bili toniki zapostavljeni. Nanje gledamo kot na nepotrebne in jih komajda kupujemo. Vendar gre za izdelek, ki koži izjemno pomaga ter krepi učinkovitost številnih izdelkov v rutini nege. Zakaj bi jih torej izpustili?

© Getty Images

Artistry Skin Nutrition™ toniki gredo še malenkost dlje

Artistry Skin Nutrition™ toniki koži zagotavljajo koristi, ki presegajo koristi prejšnjih formul in izjemno presegajo prednosti konkurenčnih tonikov.

Vsi vsebujejo gel iz belih chia semen - sestavine, ki jo pridobijo z namakanjem belih chia semen, da pridobijo gel, bogat s fitohranili, ki kožo po čiščenju temeljito nahrani. Uravnoveša pH kože in kožni mikrobiom, da vzpostavi popolno uravnoteženo pregrado med dobrimi in slabimi bakterijami.

Ravnovesje bakterij je nujno potrebno za zdravje kože. Neposredno vpliva na zmožnost kože, da se odzove na okolje, sprejme izdelke za nego kože in služi tudi kot zaščita pred škodljivimi snovmi obeh.


Če je mikrobiom nestabilen, pride do številnih negativnih posledic:

  1. Tonik vpliva na absorpcijo in prodiranje sestavin. Koža lahko bodisi blokira aktivne sestavine ali pa jih absorbira preveč.

  2. Stresnim okoljskim dejavnikom se odprejo vrata. Onesnaževalcem iz okolja, svetlobi, kozmetiki in pravzaprav vsemu okrog nas je dano dovoljenje, da kožo preplavijo in s prostimi radikali ustvarijo ogromno škodo.

  3. Neuravnotežen kožni mikrobiom neposredno vodi do preobčutljivosti kože in vnetij, kar sta dve najpogostejši težavi s kožo pri ljudeh danes.

Vse to lahko nadziramo s tonikom.

Jasno kot beli dan – in kot vaša koža!

Ko razumete dejstva, so prednosti tonika jasne in to, ali je potreben, ni več vprašanje. Zdrava koža zahteva dobro rutino nege kože. Artistry Skin Nutrition™ toniki ne zagotavljajo le tega, kar je potrebno, ampak še več, da poskrbijo za zdravo, lepo in mladostno kožo.

Naj vam dam izziv: pet dni uporabljajte tonik dvakrat dnevno in sami opazujte razliko na koži!

Preizkusite Artistry Skin Nutrition™ tonike brezplačno

Če tonikov Artistry Skin Nutrition™ še niste preizkusili, imate srečo! Od 1. februarja lahko kupite tri nove komplete rešitev za vašo kožo, ki vključujejo dnevno in nočno vlažilno sredstvo ( Artistry Skin Nutrition™ Renewing bundle , Artistry Skin Nutrition™ Firming bundle and Artistry Skin Nutrition™ Hydrating bundle ), in brezplačno prejmete mini tonik (50 ml, ki dopolnjuje izbrani komplet! To je odličen način, da preizkusite nov izdelek, podarite mini tonik bližnji osebi ali stranki, ali pa ga uporabite na potovanju.

Sorodne vsebine

Ključ do mladostne, sijoče kože

Lepota in osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem