Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Nega kože v skladu z zavezo čiste lepote

Lepota in osebna nega

Izdelki Artistry Skin Nutrition™ so razviti v skladu z vrednotami čiste lepote

Ne glede na to, kaj vam življenje prinese, je za trajnostno in etično ravnanje potrebnih nekaj (ali veliko) več dodatnega prizadevanja in truda. Od vsakodnevne vožnje v službo in domačega sistema za recikliranje do oblek, pohištva in hrane, ki jih kupujete – okoljsko osveščeni ste lahko na različne načine.

Na srečo je skrb za kožo eden od preprostejših načinov, predvsem po zaslugi izdelkov Artistry Skin Nutrition™ . Ta paleta izdelkov je bila razvita v skladu s filozofijo čiste lepote izdelkov Artistry™. Ne glede na to, ali kožo vlažite, ščitite ali čistite, vam linija Artistry Skin Nutrition™ to omogoča na okolju prijazen in etičen način, pri čemer vaša koža ostane tako čista kot vaša vest.

Kaj je filozofija čiste lepote?

Na kratko, filozofija čiste lepote je razvijanje izdelkov za nego kože in ličenje, ki niso koristni samo za vas osebno, ampak tudi za svet okoli vas – planet in vsa živa bitja, velika in majhna.

Predanost določenim načelom pomeni, da ste pazljivi, ko pride do metod in sestavin izdelkov. Če spodnja merila niso izpolnjena, to ni v skladu s standardi čiste lepote Artistry™.


Čista lepota Artistry™


Trajnostno kmetovanje

Sestavine* za izdelke za nego kože Artistry™ morajo odkljukati številna polja, da prejmejo priznanje čiste lepote. Prvi kriterij je, da so pridelane na trajnostni način, ki je koristen za pokrajino in njeno skupnost.

Na kmetijah Nutrilite™ ali partnerskih kmetijah NutriCert™ v ta namen gojijo ustrezne rastline in tako poskrbijo za sestavine, navdihnjene z naravo. Kompleks za preprečevanje je na primer razvit za to, da pomaga stimulirati obrambni sistem vaše kože, in vsebuje izvleček češnje acerola, avstralske marjetice in borovnice, pridelanih v skladu s standardi Nutrilite™.


Sledljivost in zanesljivost

Zanašanje na prakse trajnostnega kmetovanja je super, ampak proces od točke pridelovanja sestavin do trenutka, ko se dotaknejo kože, je dolgotrajen. Sledljivost znamke Artistry™ je zaveza, da posredujemo dokaze, kako so izdelki narejeni, s čimer nudimo transparentnost od znanstvenih koristi sestavin pa vse do testnih rezultatov. Čista lepota pomeni zaupanje v kakovost izdelkov za nego kože.


Dobrobit živali

Izdelke za nego kože je treba testirati. Od testiranj čistosti do testiranj varnosti in učinkovitosti – obsežno testiranje je ena od stvari, zaradi katerih so izdelki Artistry Skin Nutrition™ tako zaupanja vredni. Če se v izdelkih nahajajo sestavine živalskega izvora, ti izdelki ne bodo uspešno prestali nobenega testa. Tudi testiranje na živalih ni v skladu z zavezo čiste lepote, zato to avtomatsko ni ustrezno.

Da je naše prizadevanje za dobrobit živali tudi uradno priznano, so vsi izdelki Artistry Skin Nutrition™ registrirani pri društvu The Vegan Society.


Minimalni odpadki

Proizvodni proces je ključnega pomena pri tem, ali se izdelek smatra za okolju prijaznega, zato filozofija čiste lepote vključuje zahtevo, da proizvodni obrati proizvajajo 90 % manj odpadkov.


Pakiranje

To je pika na i! Zmanjševanje količine papirja in plastike, ki se uporabljata za embalažo, je način, na katerega v skladu z zavezo čiste lepote za vas, uporabnika, ki je predan varovanju okolja, lepo zavijemo etično pridobljene in etično razvite izdelke Artistry Skin Nutrition™.


*Velja le za sestavine Nutrilite™

Sorodne vsebine

Ključ do mladostne, sijoče kože

Lepota in osebna nega

Več

Koristi tonika za kožo

Lepota in osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem