Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Posebne potrebe kože jeseni in pozimi

ARTISTRY

Z menjavo letnih časov se spreminja tudi zdravje in stanje vaše kože. Da bo koža ostala v vrhunski kondiciji, je treba zamenjati tudi vaše izdelke za njeno nego!

Menim, da je treba kožo nujno pripraviti na jesenske in zimske mesece in sicer:

  1. Naredite piling.

  2. Ocenite režim domače nege in povečajte vlažitev kože.

  3. Dodajte ali zamenjajte izdelke za nego.

S pilingom se po koncu poletnih mesecev odlično znebite odvečnih kožnih celic, ki so bile izpostavljene soncu. Sedaj je idealen čas, da uporabite ARTISTRY™ Intensive Skincare obnovitveni piling ali pa v večerno rutino nege kože vključite ARTISTRY izpopolnjeno vlažilno sredstvo za obnavljanje kože. Oba izdelka okrepita menjavanje celic, kar daje zdravo, voljno kožo, izdelek pa prodre in vlaži globlje.

Nego kože rada primerjam z oblačili – saj ne nosite pozimi istih oblačil kot poleti? Jasno, da ne, in zamenjati morate tudi režim za nego kože! Nega kože za jesenske in zimske potrebe mora vsebovati izdelke, ki kožo dodatno vlažijo in ščitijo. Možnosti je veliko. Če na primer poleti uporabljate ARTISTRY essentials sistem za normalno do suho kožo, vam bo pozimi morda prišel prav TIME DEFIANCE™. Če pa že uporabljate TIME DEFIANCE, bo morda dobro, če s poletnega losjona pozimi preidete na kremo. Če že uporabljate kremo, lahko svojemu režimu pred vlaženjem dodate ARTISTRY essentials vlažilno sredstvo plus!

In zadnje - svojemu vsakodnevnemu režimu lahko dodate nov izdelek. ARTISTRY TIME DEFIANCE vlažilni losjon za obnavljanje kože, vitamin C in divji jam ter Intensive Skincare serum za učvrstitev kože in nego proti gubam so fantastični specializirani izdelki, ki koži dajejo optimalno kondicijo za jesen in zimo.

Naj bo preprosto. V teh mesecih se dobro zavijte, varujte mraza in se zadržujte na toplem ... enako skrbite še za kožo. Zavijte jo v hranljive snovi, zavarujte jo pred suhim mrazom in poskrbite, da bo dobro navlažena!

ARTISTRY essentials
1) ARTISTRY izpopolnjeno vlažilno sredstvo za obnavljanje kože ; Št. izdelka: 107992
2) Vlažilno sredstvo plus ; Št. izdelka: 104133
ARTISTRY TIME DEFIANCE
3) Peneče čistilno sredstvo ; Št. izdelka: 102795
4) Vlažilni tonik ; Št. izdelka: 102796
5) Dnevna zaščitna krema ZF 15 ; Št. izdelka: 101821
6) Nočna krema za obnavljanje kože ; Št. izdelka: 101823
7) Vitamin C in divji jam ; Št. izdelka:. 7313
8) Vlažilni losjon za obnavljanje kože ; Št. izdelka: 100240
ARTISTRY Intensive Skincare
9) Obnovitveni piling za obraz ; Št. izdelka: 107998
10) Serum za učvrstitev kože in nego proti gubam ; Št. izdelka: 109709

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem