Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© istockphoto

Naj bodo nepopolnosti kože vaša dobro varovana skrivnost!

ARTISTRY

Novi izdelki ARTISTRY za čisto in brezhibno kožo.

Naj vam težave s kožo ne pokvarijo dneva – še posebej, če jih je mogoče enostavno prekriti. Navdušeni smo, da vam lahko razkrijemo najnovejša nepogrešljiva izdelka za vašo zbirko ličil: ARTISTRY EXACT FIT™ Korektor in ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ Posvetlitvena CC krema za enakomerno obarvanost kože ZF 50. Ta dva izdelka skupaj bosta prikrila nepravilnosti, pomagala zmanjšati temne podočnjake in vaši polti dala naraven sijaj in lesk.

Nepravilnosti bodo izginile

ARTISTRY EXACT FIT Korektor je bil posebej razvit zato, da prekrije nepravilnosti s čim manj potrebnega truda. Tekoča formula, ki je na voljo v treh nevtralnih odtenkih, pomaga prikriti akne in starostne pege, pri tem pa korektor ni preveč viden.

Poleg treh univerzalnih odtenkov je korektor na voljo tudi v odtenku »posvetljevalca« (brightener). Posvetljevalec lahko uporabite za poudarjanje vaših najboljših lastnosti in strateško poudarite svoj obraz za doseganje sijoče kože. Po nanosu ustreznega odtenka korektorja in kreme CC za enakomerno obarvanost kože uporabite še posvetljevalec:

 1. po sredini čela,

 2. in navzdol proti nosnemu korenu,

 3. na ličnicah,

 4. v notranjih kotih oči,

 5. na Kupidovem loku nad ustnicami,

 6. v loku preko brade,

Nato ga premešajte z mehkim čopičem.

Osvetlite svoj obraz

Kadar želite manj podlage od tekočega pudra ali pudra v kamnu, vendar vseeno želite enakomeren odtenek kože z učinkom osvetlitve, je pravi izdelek za vas
ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ posvetlitvena CC krema za enakomerno obarvanost kože ZF 50! Na voljo je v treh univerzalnih odtenkih in se enostavno zlije z večino odtenkov kože. Krema CC združuje moč osvetlitve in zaščite izdelka za nego kože, z lastnostmi korektorja, ki izpopolnjuje teksturo kože. Sestavine, kot so večcvetna mešanica in biserni proteini, pomagajo ohranjati navlaženost kože, ZF 50 pa blokira škodljivo UV-svetlobo za preprečitev nadaljnje razbarvanosti.

Štirje koraki do naravne kože brezhibnega videza

 1. Rahlo nanesite paličico aplikatorja korektorja na predele, ki jih želite prekriti ali posvetliti. Za mešanje nežno tapljajte s prsti.

 2. Za zmanjšanje podočnjakov nanesite korektor ali posvetljevalec v obliki narobe obrnjenega trikotnika tako, da bo vrh

  trikotnika kazal proti vašim ličnicam.

 3. Nanesite kremo CC s prsti ali s pomočjo čopiča za tekoč puder iz kompleta kozmetičnih čopičev ARTISTRY™.

 4. Bodite samozavestni! Začnite svoj dan tako, da se boste počutili tako dobro, kot ste videti, in tudi obratno. Ko boste s svojimi kupci delili informacije o teh novih izdelkih, vam lahko pri tem pomaga pozitiven odnos.

BONUS: Video vadnice

Ali želite še več nasvetov za ličenje? Oglejte si naša video priročnika »Kako nanesti korektor« in »5 nasvetov za korektor« – in postanite strokovnjak!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem