Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Resnična vrednost ni nikoli izven mode

ARTISTRY

Michelle D’Allaird razkriva, zakaj se ključ do dobrega počutja, lepote in poslovnega uspeha skriva v dveh blagovnih znamkah

Ko sem odraščala, je moja babica vedno govorila: »Če nekaj hraniš dovolj dolgo časa, bo spet postalo moderno… vendar pa nekaj z resnično vrednostjo ne bo nikoli izven mode!«

Prepričana sem, da je govorila o mojem dedku – vendar pa nikoli nisem pozabila njenih besed in sem spoznala, da se ena od velikih skrivnosti do uspeha skriva v dolgoživosti.

Ko pomislim na njeno izjavo, pomislim na blagovni znamki ARTISTRY™ in NUTRILITE™. Blagovna znamka ARTISTRY bo letos praznovala neverjetnih 50 let nege kože , grajene na dobrem počutju, blagovna znamka NUTRILITE DOUBLE X™ pa praznuje že 70 let – to pa je dolgoživost!

Gradniki

Da lahko neka blagovna znamka doseže 50 – 70 let dolgoživosti, mora biti zgrajena na ključnih, bistvenih elementih, ki ji pomagajo ne samo preživeti, ampak tudi blesteti. Ti bistveni elementi vključujejo: okvir, zaščito in očiščenje.

Pomislite: močen, trden okvir je potreben za izgradnjo nečesa večjega, boljšega in pomembnejšega. Ko je vzpostavljena ta osnova, mora biti zagotovljen način za njeno zaščito. Nato pa, ne glede na zaščito, se mora blagovna znamka skozi čas znebiti nakopičenih stvari in ostankov iz svojih »dolgih let izkušenj in obstoja«. Ta koncept lahko velja za karkoli: hiše, avtomobile, oblačila, čevlje… in celo za naša telesa! Tako je, naša neverjetna telesa, za katera vsi upamo, da je v njih še veliko dolgoživosti!

Pa povzemimo vse skupaj…

Naš »okvir« je sestavljen iz močnih kosti in mišic, zdravih celic in močnega imunskega sistema. Trden okvir zavarujemo z zadostno količino vitamina D . Vendar pa naše telo ne proizvaja vitamina D samo od sebe; za to potrebuje izpostavljenost sončni svetlobi. Tukaj pa se pojavlja težava, da ne samo, da vedno manj časa preživljamo na prostem, pač pa tudi to, da se zavedamo, da je prekomerna izpostavljenost UV-svetlobi glavni razlog za prezgodnje staranje!

In rešitev: prehranska dopolnila in zaščita pred UV-žarki.

NUTRILITE vitamin D telesu zagotavlja 15 µg vitamina D za krepitev kosti, mišic, celic in imunskega sistema. Novi zaščitni losjon ZF30 Essentials by ARTISTRY™ kožo oskrbuje z nemastno zaščito pred UV-žarki, hkrati pa jo oskrbuje z optimalno hidratacijo. Popolna »okvirna« ekipa!

Nato moramo zaščititi svoj okvir. Vsak dan nas bombardirajo negativni vplivi, kot so slaba prehrana, stres, pomanjkanje spanja, alkohol, kajenje in onesnaženost. Ti negativni vplivi ustvarjajo proste radikale, ki poškodujejo naše celice, kar vodi do slabega zdravja, staranja in bolezni.

In rešitev: antioksidativna zaščita.

Najzmogljivejši antioksidant: vitamin C! Vitamin C plus NUTRILITE, ki je ustvarjen z v vodi topnim vitaminom C iz češenj acerola in pridelan na naših Nutrilite kmetijah, telesu zagotavlja osem polnih ur antioksidativne zaščite. Novi Napreden tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino ARTISTRY Intensive Skincare™ kožo oskrbuje z največjo količino vitamina C, ki je bila kadarkoli uporabljena v izdelku ARTISTRY, in dvema ravnema hialuronske kisline, ki zaklene vlago za hidratacijo in polnostjo.

Nazadnje pa moramo svojemu okvirju zagotoviti tudi način za boj proti prostim radikalom, saj ne glede na to, kako zelo se trudimo zaščititi telo in kožo, je neizogibno, da bodo staranje in vsakodnevni vplivi vseeno ustvarili nabiranje toksinov in celične ostanke.

In rešitev: dober način za naprej.

Fitohranila so rastlinska hranila, ki rastline ščitijo pred boleznimi, virusi in bakterijami. Enake koristi zagotavljajo tudi našemu telesu. NUTRILITE DOUBLE X je izdelan z visoko koncentracijo vitaminov in mineralov iz rastlinskih izvlečkov. Tako kot za kožo, je ARTISTRY sestavil duo za razstrupljanje! Obnovitveni piling za obraz ARTISTRY Intensive Skincare, skupaj z Naprednim tretmanom z vitaminom C in hialuronsko kislino ARTISTRY Intensive Skincare, iz kože odstrani nakopičene toksine in ostanke, hkrati pa jo oskrbi s popolno antioksidativno zaščito in hidratacijo.

… vrnimo se nazaj k moji babici in dedku… skrivnost do uspeha? Dolgoživost. Dolgoživost dveh neverjetnih blagovnih znamk, ki vam zagotavljata uspeh na področju dobrega počutja, uspeh pri lepoti in poslovni uspeh!

Ne bi moglo biti bolje!

Sorodne vsebine

Vse najboljše za obletnico, ARTISTRY!

ARTISTRY

Več

Nasmeh sonca!

Lepota in osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem