Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Evolucija izdelkov ARTISTRY

ARTISTRY

»Vsaka ženska je edinstvena posameznica, umetnina, ki jo ustvari sama.«

Navdihujoče besede Edith Rehnborg, inovativne podjetnice in ustanoviteljice blagovne znamke ARTISTRY™, so tudi še danes tako resnične kot pred 50 leti, ko je bila blagovna znamka ustvarjena. Vendar pa nekatere stvari lahko ostanejo iste, nekatere pa se morajo spremeniti. Svet, vaš posel – nista statična. Razvijata se. In ravno tako se razvija tudi ARTISTRY, ki vam prinaša razburljive razvoje, da boste lažje dosegli uspeh.

Le malo blagovnih znamk se lahko ozira nazaj na 50 let rasti, uspeha in navdiha. ARTISTRY pa si je prislužil svoje mesto med desetimi najbolj prodajanimi svetovnimi premium blagovnimi znamkami izdelkov za lepoto* ter se prodaja v več kot 50 državah in regijah. In izdelke te blagovne znamke uporablja 5 milijonov žensk po vsem svetu.

Vpliven par Edith in Carl F. Rehnborg sta verjela v personalizirano skrb za dobro počutje in lepoto.

To ni naključje. Ko je Edith Rehnborg ustvarila blagovno znamko ARTISTRY, je to storila na osnovi ljubezni in spoštovanja do vseh stvari, povezanih z lepoto in dobrim počutjem. Edith in njen mož Carl F. Rehnborg, ustanovitelj blagovne znamke NUTRILITE, sta ta osnovna prepričanja združila z naravo in znanostjo, da sta ustvarila prehranske in kozmetične izdelke ki še danes podpirajo, navdihujejo in slavijo personalizacijo in individualnost.

Blagovna znamka ARTISTRY zdaj v svoji najnovejši preobrazbi gradi na svoji trdni podlagi s tremi razburljivimi stebri blagovne znamke:

Prepojena z naravo

Osnovo za vse izdelke ARTISTRY tvorijo sestavine iz narave

Čiste, a izjemno učinkovite sestavine imajo ključno vlogo v formulah izdelkov za nego kože ARTISTRY. Te vključujejo organsko sadje, kot so češnje acerola, gojene na trajnostnih kmetijah NUTRILITE™, ter čisto vodo iz norveških fjordov, minerale iz himalajske roza mineralne soli, biserne proteine, encime iz gob – vse sestavine, posebej izbrane za izdelke ARTISTRY zaradi njihove nežne učinkovitosti v izdelkih.

Izpopolnjena z znanostjo

Leta znanstvenih raziskav in razvoja so privedla do odličnih formul in inovacij na področju lepotnih izdelkov

Ekipe za raziskave in razvoj izdelkov ARTISTRY so nas navdušile in razvajale z izvrstnimi znanstvenimi formulacijami in načini uporabe izdelkov. Znanost je v samem jedru izdelkov ARTISTRY. Imamo več kot 50 let izkušenj in strokovnega znanja na področju zdravja kože, z visoko učinkovitostjo, dokazano z obsežnimi kliničnimi in varnostnimi testiranji – in 100-odstotnim zagotavljanjem zadovoljstva. Od patentiranega mikro-X6 peptida v liniji izdelkov proti staranju YOUTH XTEND™ do edinstvene mešanice kompleksa vitamina C in hialuronske kisline z dvojnim delovanjem v izdelku napreden tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino Intensive Skincare™ (z inovativnim aktivacijskim pokrovčkom), znanstveniki ARTISTRY so uporabili in spoštovali moč narave in jo okrepili z vrhunsko tehnologijo, da so ustvarili odlične izdelke.

Personalizirana za vas

ARTISTRY verjame v individualno lepoto vsake ženske

Edith Rehnborg je vedno verjela, da je »vsaka ženska edinstvena posameznica, umetnina, ki jo ustvari sama«. S tem v mislih smo za ARTISTRY analizirali več kot 32.000 obrazov iz vsega sveta, da smo razvili izdelke na podlagi individualne lepote in potreb kože vsake ženske. Zdaj je čas, da sprejmete svojo edinstveno lepoto z izdelki, ki so bili ustvarjeni s personalizacijo v mislih.

Velika evolucija blagovne znamke

ARTISTRY ima vedno rastoč portfelj podlinij, ki sodelujejo za obravnavo vsakega tipa kože na vsaki stopnji nege ter barvo in določitev kozmetike za vsak videz. Ne pozabite svojim strankam predstaviti vseh podlinij ter jim pustite, da preizkusijo izdelke med predstavitvami. Povejte jim zgodbo blagovne znamke ARTISTRY, njeno filozofijo ter kako lahko neguje njihovo osebno lepoto in jim jo pomaga izraziti. Poleg tega pa edinstvena preteklost blagovne znamke in njena močna povezave z blagovno znamko NUTRILITE predstavljata odlično priložnost navzkrižne prodaje za NAP-e – več o tem nam pove Michelle D’Aillard v Beauty Buzz.

Lepotna skupnost

#BuildKnowledge #ShareYourStory #CreateExcitement

Za izdelke ARTISTRY ste v prvi vrsti pomembni vi. Poznate jih, obožujete jih in verjamete vanje. Vi ste živi dokaz, da izdelki delujejo. Zato naj vas ne bo sram – širite svoje znanje ter ljubezen do lepote in dobrega počutja tako, da delite ARTISTRY s svetom. Spoznajte izdelke, preizkusite jih, uporabljajte jih in svoje izkušnje delite z ARTISTRY skupnostjo (in tudi z vsemi drugimi) na družbenih omrežjih. #BuildKnowledge #ShareYourStory #CreateExcitement

*Vir Euromonitor International Limited; Lepota in osebna nega 2017, Kategorija in podkategorija premium lepote in osebne nege in premium nega kože; globalna vrednost RSP 2016.

Sorodne vsebine

Vse najboljše za obletnico, ARTISTRY!

ARTISTRY

Več

Od umetnosti do kulture in do mode

ARTISTRY

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem