Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Očistite svojo kožo, telo in misli!

ARTISTRY

Čas je, da se znebite toksinov, navlake in neželenih ovir.

V svetu, ki vedno bolj hiti, se zdi to, da bi si vzeli minuto ali dve, da se ustavite, zadihate in se sprostite, le redko razkošje. Vendar pa skrb zase ne bi smela zapasti med pozabljene veščine. Ravno nasprotno! Ko se približuje konec leta, bi morali ta čas sprejeti kot priložnost, da na prvo mesto postavite svoje fizično in psihično dobro počutje. Ste pripravljeni očistiti in razstrupiti svoje življenje v šestih kratkih tednih?

Koža: Izkušnja domače nege

Od onesnaževalcev do naravnih elementov, vaša koža se vsak dan spopada z veliko stvarmi. Zato ne bi smelo biti nobeno presenečenje, da če je ne negujemo pravilno, lahko skozi čas izgubi svoj sijaj in mladosten videz. Na srečo pa obstajajo načini za boj proti temu.

Kaj lahko storite: Za šest tednov svoj dom spremenite v lepotni center dobrega počutja. Ustvarite vzdušje z nežno svetlobo, glasbo, brisačami iz pliša in vašimi najljubšimi lepotnimi izdelki ARTISTRYTM. Vpijte pomirjujoč ambient ter si vzemite čas med čiščenjem in nanašanjem serumov in vlažilnih krem, da boste svojo kožo poživili. Za najboljše rezultate naj skrb samega zase postane rutina.

Telo: Holistični pristop

Za razstrupljanje telesa skrbijo jetra in limfni sistem, vendar pa jim lahko olajšate delo.

Kaj lahko storite: Preizkusite se šest tednov in postanite bolj zavedni tega, kaj zaužijete. Začnite preprosto, tako da pijete veliko vode – prečiščene s Sistemom za prečiščevanje pitne vode eSpringTM – da boste svojim ledvicam pomagali odstraniti toksine iz telesa in poskrbeli za sijočo kožo. To združite s prehrano, bogato z različnim sadjem in zelenjavo – čim bolj raznoliko, toliko bolje. Morebitne vrzeli zapolnite s prehranskimi dopolnili NUTRILITETM – še posebej vitaminom C, ki je močen antioksidant. Uporabite tudi Lepotno prehransko dopolnilo TRUVIVITY by NUTRILITETM za zaščito celic pred oksidativnim stresom in zagotovitev splošnega telesnega sijaja.

© Getty Images

Misli: Razstrupljanje misli

Svet je glasen in poln izkušenj, od katerih pa niso vse prijetne. Pravzaprav nekatere predstavljajo ovire za prihodnji uspeh. Kaj torej sledi?

Kaj lahko storite: Rezervirajte si eno popoldne na teden za šest tednov in izvedite razstrupljanje uma. Z ovirami se spopadite tako, da si na list papirja zapišete negativne spomine, občutke ali misli ter list sežgite, da jih boste spustili ter v sebi sprejeli mirnost z odstranitvijo navlake, ali pa poiščite notranjo spokojnost z redno meditacijo ali miselnimi vajami – karkoli je potrebno, da si zbistrite um in najdete rešitev.

Zdaj pa združite vse tri elemente in leto boste zaključili prerojeni.

Sorodne vsebine

Pokažite gubam, kdo je glavni

Lepota in osebna nega

Več

Razširite svoj posel z vsemi poslovnimi orodji

Osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem