Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Detox Duo Solution

ARTISTRY

Preprost šesttedenski program do lepe, sijoče kože

Detoksifikacija ni nobena novost. Kot strokovnjaki za zdravje in lepoto dobro razumemo potrebo po tem, da tako iz telesa kot kože odstranimo onesnaževala, toksine ter odvečne delce. Pogosto je skrb za notranje telo prvo, na kar pomislimo, pri tem pa pozabimo, da je koža ne le največji telesni organ temveč tudi največji organ za »odstranjevanje odpadkov« iz telesa. Zato je detoksifikacija pravzaprav nujno potrebna. Vprašanje, ki se sedaj zastavi, je, kako pravilno razstrupiti in kdaj pravilno razstrupiti.

Brez skrbi, ARTISTRYTM ima rešitev: ARTISTRY Detox Solution: šesttedenski program, ki vdahne svežino in življenje v vsako kožo, ne glede na starost ali stanje. Program združuje dva najučinkovitejša izdelka intenzivne linije Artistry – ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE obnovitveni piling za obraz in ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE napreden tretma z vitaminom C in hialuronsko kislino. Tako zagotavlja intenzivno odstranjevanje povrhnjice za spodbujanje obnavljanja celic in močno antioksidantno zaščito ter obnavljanje elastičnosti z vitaminom C in hialuronsko kislino.

Program je preprost:

1. in 2. teden sta pripravljalna tedna

Redni dnevni režim:

  1. Zjutraj: čiščenje, toniranje, tretma (serum), vlaženje.

  2. Zvečer: čiščenje, ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE obnovitveni piling za obraz (dvakrat tedensko), toniranje, tretma, vlaženje.

Od 3. do 6. tedna poteka prava detoksifikacija

Redni dnevni režim:

  1. Zjutraj: po toniranju in pred serumom in vlaženjem preprosto nanesite dovolj ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE naprednega tretmaja z vitaminom C in hialuronsko kislino.

  2. Zvečer: dodajte dober nanos ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE naprednega tretmaja z vitaminom C in hialuronsko kislino ter spodbudite prodiranje v kožo z napravo Dermasonic. Nato večerni režim detoksifikacije zaključite z vlaženjem predela okrog oči in obraza.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Ne pozabite

Še dva tedna nadaljujte z uporabo ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE obnovitvenega pilinga za obraz, najbolje zvečer, da zmanjšate izpostavljanje soncu podnevi. Ta preprost šesttedenski program vam vzame le nekaj minut in le dva dodatna izdelka, ki poskrbita za razstrupljeno kožo, da lahko diha, ščiti, se obnavlja in sije.

Vaša koža, moja koža … program Detox pomaga za prav vsako starost, stanje ali vrsto kože … v le šestih tednih!

Sorodne vsebine

Skrivnost do dolgoživosti

ARTISTRY

Več

Pokažite gubam, kdo je glavni

Lepota in osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem