Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Posebej za vas

ARTISTRY

Kako se serumi spopadajo z vašimi individualnimi potrebami za nego kože

Držanje koraka z nenehno spreminjajočim se svetom nege kože ni enostavno. Enostavno je poiskati izdelek, ki ustreza vašim potrebam in zagotavlja rezultate. Vse, kar morate storiti, je, da se obrnete na ARTISTRY™.

ARTISTRY je bil vedno dva koraka pred konkurenco, zdaj pa je odskočil! Z odličnimi sestavinami, ki zagotavljajo najbolj vidne rezultate, izdelki ARTISTRY povečujejo učinkovitost, medtem ko se oklepajo personalizacije.

Na prvem mestu je največja učinkovitost. Vsak izdelek v kolekciji izdelkov za nego kože ima pomembno vlogo. Svojim strankam vedno pojasnjujem, da prave koristi prihajajo iz celotne kolekcije izdelkov za nego kože, podobno kot pri ekipi, ki dela skupaj. Če želite kar najbolje izkoristiti izdelek za nego, morate imeti čisto kožo, to pa pomeni dobro čistilo. Za kar največje koristi vlažilca morate zagotoviti minimalno kopičenje celic, to pa pomeni uporabo dobrega pilinga itd. Saj razumete, kaj pravim.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Michelle pojasni, zakaj se nega kože vrti okoli vas. Upoštevajte, da je ta video na voljo le v angleščini.

Ko pride do zagotavljanja največjih koncentracij aktivnih sestavin, je serum izdelek, ki ga morate imeti. Zaradi njihovih formulacij imajo serumi sposobnost, da prodrejo globoko v plasti kože, pri tem pa aktivne sestavine zagotavljajo za specifične ciljne težave s kožo. Serumi ARTISTRY vsebujejo visoko specifične aktivne sestavine, ki se nahajajo v z antioksidanti bogati osnovi skupaj s sestavinami NUTRILITE, ki v nasprotju z drugimi izdelki na trgu prehaja v kožo z močjo in čistostjo.

Na drugem mestu je personalizacija. Zakaj personalizacija? Ker je vsak izmed nas drugačen. Imamo drugačno kožo, različne dejavnike vpliva, različne življenjske sloge, različne genetske dejavnike in različne težave, ki se poleg vsega še nenehno spreminjajo. Kar izpolnjuje potrebe naše kože danes, bo najverjetneje čez šest mesecev popolnoma drugačno.

Zakaj serum? Zaradi največjih koristi.

Zakaj personalizacija? Ker se vse vrsti okoli VAS!

Sorodne vsebine

Razširite svoj posel z vsemi poslovnimi orodji

Osebna nega

Več

Čas, da se imate radi

Lepota in osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem