Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Vaša koža je edinstvena

ARTISTRY

Ste naveličani gub, temnih pigmentnih madežev ali dolgočasnosti? Personalizirajte nego kože z našim novim, močnim serumom tri-v-enem.

Ženske po vsem svetu, ne glede na starost in etnično pripadnost, imajo številne specifične težave s kožo. Ne glede na to ali je naša koža suha, dehidrirana ali pusta, imamo gube, nepravilnosti ali temne pigmentne madeže, iščemo izdelke, ki se spopadejo z našemi osebnimi težavami s kožo. Vse to zato, ker kožo nosimo sleherni dan v letu!

Na podlagi uporabe bogastva izkušenj z nego kože in po analizi prek 32.000 obrazov je ARTISTRY ponosen, da daje na trg nove ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ personalizirane serume.

Najbolj personalizirana rešitev, ki jo je ARTISTRY kadar koli ustvaril, ARTISTRY SIGNATURE SELECT personaliziran serum, nudi 25 možnih kombinacij za spopadanje s številnimi in specifičnimi težavami s kožo čisto vsake posameznice, zato vaša prepoznavna rešitev zagotavlja visoko raven učinkovitosti za odličen videz kože.

En serum, tri težave s kožo

Gube, gubice, temni pigmentni madeži, pustost ali suhost? Ni potrebe, da bi uporabili različne serume. ARTISTRY SIGNATURE SELECT personaliziran serum je rešitev tri-v-enem, ki se lahko neposredno spopade z do tremi posameznimi težavami naenkrat. Serum je lahek in se hitro vpije v plasti kože, tako da se spopade z vzrokom vsake težave in popravi videz vaše kože.

ARTISTRY SIGNATURE SELECT personaliziran serum je sestavljen iz ARTISTRY SIGNATURE SELECT osnovnega seruma in do treh od petih možnih ojačevalcev (proti gubam, za utrditev kože, proti pigmentnim madežem, za posvetlitev, za vlaženje). Testirali in dokazali smo, da je osnovni serum izjemno učinkovit, kadar je pravilno zmešan z do tremi ojačevalci. Posebno tehnologijo smo uporabili za zaščito formul in ohranjanje njihove svežine, dokler jih ne zmešate.

ARTISTRY SIGNATURE SELECT personaliziran serum je preprost za uporabo!

  1. Na osnovi svojih želja izberite ojačevalce, ki jih potrebujete.

  2. Zmešajte jih z osnovnim serumom.

  3. Ojačevalce pritrdite na stekleničko.

  4. Zavrtite, da začnete dovajati vsebino.

Niste prepričani, kako izbrati svoj personaliziran serum? Od 10. junija naprej lahko dobite individualno oceno kože z NOVO aplikacijo ARTISTRY Virtual Beauty.

Višja koncentracija ključnih aktivnih sestavin

Serumi so izdelki, ki jih na kožo nanesete po čiščenju in pred vlaženjem. Njihova prednost je, da so lahki in se hitro vpijejo ter tako sestavine prinašajo v plasti kože, kjer se spopadejo z vzrokom težave. So kot močan spodbujevalec koristi.

Osnovni serum temelji na naši 100% vodi s fitohranili, ki vsebuje mešanico petih NUTRILITE™ rastlin, vključno z izvlečkom špinače, granatnega jabolka, zelenega čaja, češnje acerola in črnega ribeza. Vsebuje najvišjo koncentracijo in največje število NUTRILITOVIH sestavin, ki jih je ARTISTRY kadar koli ponudil v enem samem izdelku.

Ženske želimo personalizacijo na vseh področjih naših življenj, ki nam pomaga dosegati visoke lepotne standarde, za katere vemo, da jih je mogoče doseči s kakovostnimi izdelki. Z močjo do treh serumov v enem izdelku izkusite najbolj personaliziran ARTISTRY serum do sedaj in ga delite s svojimi strankami.

Sorodne vsebine

Razširite svoj posel z vsemi poslovnimi orodji

Osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem