Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Shutterstock

Preizkusite, všeč vam bo, nosite, delite!

ARTISTRY

Aplikacija ARTISTRY Virtual Beauty vam omogoča vse to in še več!

Če želite najnovejše inovacije v negi kože ali trendovsko barvno kozmetiko, imamo za vse NAP-e, oboževalce blagovne znamke ARTISTRY in modne navdušence novo digitalno orodje.

 1. Odkrijte prave izdelke za nego kože, personalizirane za individualne potrebe vaše polti.

 2. Izberite najbolj laskave odtenke in ličila za svoj ten kože, oči, ustnice in lica.

Vse o aplikaciji

Domača stran
Vedno osvežena z najnovejšimi blagovnimi znamkami in izdelki, zato ste vedno lahko v koraku s časom na svojem osebnem lepotnem potovanju.

Nega kože

 1. Virtualno ocenite potrebe svoje kože ter se naučite spopadati z njimi s pomočjo prilagojenih izdelkov in priporočil za lepotni režim.

 2. Prek orodja za analizo kože v aplikaciji pokažite svojo fotografijo in dobili boste povratne informacije s sistemom točkovanja o starosti kože (mlajše je boljše!) in zdravju kože (več točk pomeni boljše zdravje).

 3. Aplikacija natančno prepozna težave s kožo, vključno z razbarvanjem, pigmentnimi madeži ali gubami.

 4. Izpolnite vprašalnik o negi kože, kjer izbirate med več odgovori, da boste opredelili, s katerimi težavami se želite spopasti.

 5. Pridobite personalizirana priporočila za izdelke.

 6. Vse te informacije povežite z dnevnikom v aplikaciji in spremljajte napredek v zdravju in videzu vaše kože.

 • 240p
 • 360p
 • 480p
 • 720p

Oglejte si delovanje aplikacije.
Oglejte si, kako lahko analizirate svojo kožo in preizkusite celoten sklop videzov na svojem telefonu.

Ličenje
V aplikaciji uporabite orodje za preizkus ličenja s poudarjeno resničnostjo in virtualno preizkusite različne odtenke ličil, vse to kar na svojem pametnem telefonu – izdelkov vam ni treba fizično nanašati na obraz.

Namesto nanašanja si oglejte takojšnjo preobrazbo svojega posnetka, tako da kliknete na odtenke virtualnega izdelka in vidite, kako bi bili videti v realnosti. Tako boste videli, kateri odtenki vam najbolje pristajajo ter kako so različni izdelki videti skupaj.

Najnovejše videze pri ličenju preizkusite z orodjem Experience Makeup

Ko izberete izdelke, ki ste jih uporabili pri izbranem videzu, jih naročite. Nato o tem povejte še drugim – na družbenih omrežjih delite svoj posnetek, na katerem imate nanesena ličila in v rokah držite izdelke, ki ste jih uporabili. #wearitshareit

Privlačen odpiralec vrat

Za NAP-e, ki prodajajo blagovno znamko in izdelke ARTISTRY, ta aplikacija predstavlja močno prodajno priložnost in priložnost za gradnjo posla. Najprej aplikacijo preizkusite sami, da se seznanite s svojim številom točk in priporočili za izdelke.

Aplikacija je popolna rešitev za uporabo na poti, kjer lahko strankam predstavite izdelke, ne da bi jih morali nositi s seboj – potrebujete le pameten telefon. Odprite aplikacijo ter zainteresirane stranke vključite v zabaven pogovor o njihovih potrebah pri negi kože ter naličenem videzu, ki ga želijo preizkusiti.

Brezplačno prenesite aplikacijo ARTISTRY Virtual Beauty za naprave Apple ali Android iz trgovine Apple Store ali Google Play in glejte, kako se bo vaša prodaja lepotnih izdelkov in skupnost modnih navdušencev razširila.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem