Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Sawasdee – Dobrodošli v Bangkoku

ARTISTRY

Sprejmite barvo, energijo in kreativnost mesta navdiha, saj je za ARTISTRYTM STUDIO naslednja postaja dežela nasmehov

Bangkok je spektakularen. Barve, naelektreno nočno življenje, bogata kultura, izjemna zgodovina in drzno ustvarjalno izražanje se združujejo brez vpliva na občutek brezčasne umirjenosti mesta. Pri raziskovanju ulic, prehodov in krungov, nekje med umetelno palačo, barvito dolgo ladjo in kotnim steklom modernega nebotičnika postane jasno, da je Bangkok popolna muza.

© Amway

Nova umetnost ARTISTRY STUDIO Bangkok Edition odraža barvo in živahnost tega električnega mesta.

Ko se umetnost sreča z lepoto

Navdihnjen s svojim živahnim okoljem in stoletji kulturnega izražanja je Bangkok ustvaril generacijo umetnikov, ki se ne bojijo ustvarjalnosti. Sestri Nualtong in Pattreda Prasarnthong, ki sta ustvarili umetnost za novo ARTISTRY STUDIOTM Bangkok Edition, se uvrščata med tajske sveže in mednarodno priznane talente.

© iStockphoto

Pri ustvarjanju svojih barvitih dizajnov sta želeli predstaviti Bangkok, kot ga poznata. Navdahnjeni z obrisi, barvami, življenjem in živahnostjo mesta sta zajeli privlačen, igriv in pristen del svojega doma, ki ga bosta kmalu delili s svetom.

Okrepljeno sodelovanje

»Pri oblikovanju dizajna za to čudovito kolekcijo sva se izjemno zabavali,« pravita sestri. »Izražanje najine ljubezni do risanja in ponazarjanje lepote domačega kraja, Bangkoka, z lepotnimi izdelki ARTISTRY STUDIO je bilo vznemirljivo.« Nualtongina energija in moderna osebnost sta z risbami modnih deklet, ki izvajajo dinamične in mahajoče kretnje, izraženi na embalaži. Pattreedin prispevek je izražen v barvah ter svetlih in drznih oblikah, ki jih uporablja za dodajanje veselja in samozavesti. »Najine ilustracije odražajo ženske, ki so srečne in ostajajo zveste same sebi,« pravi.

© Amway

Modna dekleta, upodobljena s svetlimi in drznimi oblikami, odražajo ilustrativne sloge umetniške sestrske dvojice, Nualtonge in Pattreede Prasarnthong.

Trije vroči videzi, ki jih je navdahnilo vznemirljivo mesto:

Drzni kontrasti, bleščice in zlato ter bleščeča lepota – na voljo so številni načini, s katerimi je lepoto Bangkoka mogoče prenesti v spektakularne videze ličil. Tukaj so predstavljeni trije najbolj vroči videzi, ki jih je navdihnilo to osupljivo mesto:

  1. Svetleče oči
    Svetle, brezkompromisne svetleče oči kovinskega videza v kombinaciji z ustnicami kožne barve in rožnatimi lici ne spominjajo le na bangkoške veličastne palače in templje, ampak tudi na lastnost najbolj vročih modnih pist v letu 2019.

  2. Zeleno in drzno
    Bangkok pomeni biti drzen, svetleč in samozavesten. Temu se najbolje poda trend zelenega senčila in črtala za oči. Združevanje ličil in umetnosti, drzne zelene oči skupaj z mehkimi ustnicami in lici, privabijo prave vrste pozornosti.

  3. Žar in sijaj
    Naravni videzi, ki odražajo zdrav tropski žar so utelešenje bangkoške preproste lepote. Trend, kot ga je bilo mogoče videti na reviji Badgley Mischka 2019, je uresničen prek bronastih oči, roza ustnic in sijočih lic.

Ste pripravljeni sprejeti bangkoško lepoto? Glejte ta prostor ...

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem