Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Amway

Izberite, kombinirajte in sočasno uporabljajte svoje serume!

ARTISTRY

Michelle D’Allaird pojasnjuje, zakaj je kombiniranje serumov nujno za redno nego kože.

Eden od največjih izzivov skoraj vsakega človeka pri iskanju popolne kože je ugotoviti, katere izdelke uporabljati in kako jih uporabljati skupaj. Zame je to preprosta naloga – živim in diham za nego kože. Vendar za večino to ni enostavno, zato vam želim pomagati.

Prva naloga: izberite izdelek za vsakodnevno nego kože glede na potrebe svoje kože. To je preprosto, če je vaša najljubša blagovna znamka prav ARTISTRY™ – izbirate lahko med številnimi izdelki! Priporočam linijo ARTISTRY Hydra-V za vlaženje, ki je nujno v tem letnem času, ali ARTISTRY Youth Xtend za nego proti staranju.

Druga naloga: Izberite serum. Predlagam vaš najljubši personalizirani serum ARTISTRY Signature Select™ ali ARTISTRY Intensive Skincare intenzivni tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino.

Ko govorimo o serumih, si morate zapomniti naslednje:

1. Vsakodnevna redna nega

Serum je vaš izdelek za vsakodnevno redno nego kože. Vedno ga nanesite po čiščenju/toniranju kože in pred vlažilnim izdelkom.

2. ARTISTRY Signature Select personalizirani serumi

Ta kolekcija je ena od najboljših stvaritev blagovne znamke ARTISTRY. Ta učinkovit serum lahko prilagodite potrebam svoje kože in je stoodstotno združljiv z vsemi drugimi kolekcijami ARTISTRY.

3. Intenzivni tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino

Vitamin C je na vrhu seznama najučinkovitejših antioksidantov za kožo. Kožo ščiti pred stresom, ki ga povzroča okolje, izboljša njeno čvrstost, zmanjša gube, jo posvetli in pomaga zmanjšati znake staranja, obenem pa preprečuje nadaljnje oksidativne poškodbe. HK (hialuronska kislina) je ena od najučinkovitejših vlažilnih snovi v koži. Ta sestavina veže vlago nase, da ohranja vlaženje in napetost kože. Skupaj sta ti sestavini učinkovit par za zdravje kože.

4. Ne spreminjajte vrstnega reda uporabe izdelkov.

Najprej lahka in redka konsistenca in vse do najbolj goste konsistence. Na primer kadar uporabite ARTISTRY Signature Select personalizirani serum, ga vedno uporabite pred ARTISTRY intenzivnim serumom za učvrstitev kože in nego proti gubam. Če pa uporabljate ARTISTRY intenzivni obnovitveni piling za obraz ali intenzivni tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino, ARTISTRY Signature Select personalizirani serum vedno nanesite po uporabi teh izdelkov.

Zakaj je treba personalizirani serum nanesti na koncu? Ker je intenzivni tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino redkejši. In zakaj je treba to kombinacijo uporabljati skupaj? Ker skupaj najbolj učinkovito negujeta kožo. Vaš ARTISTRY Signature Select personalizirani serum učinkuje na specifične težave kože, medtem ko intenzivni tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino oskrbi kožo z najboljšo antioksidativno zaščito ter jo hkrati napolni z vlago. Resnično ni boljše kombinacije za optimalno zdravje kože!

Čeprav jo lahko uporabljate vsak dan, osebno rada razvajam svojo kožo z intenzivnimi tretmani. Intenzivni tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino uporabljam trideset dni, nato naredim premor za mesec ali dva. Vendar ga VEDNO uporabljam skupaj z ARTISTRY Signature Select personaliziranim serumom za dodatno okrepitev antioksidativne zaščite in vlaženja!

5. Zapomnite si pet korakov.

Vaša redna nega kože se ne bi smela spreminjati: vedno jo očistite, tonirajte, negujte, navlažite in zaščitite.

6. Prilagodite jo sebi.

Zadnje in najpomembnejše je, da si zapomnite, da najbolj zdravo kožo lahko dosežete samo z uporabo izdelkov, ki so popolnoma prilagojeni vam. Tako kot se koža spreminja s staranjem, okoljem, letnimi časi in vašim zdravjem, tako se spreminjajo tudi potrebe pri negi kože. ARTISTRY Signature Select personalizirani serumi vam omogočajo, da negovalni serum prilagodite v skladu s temi spremembami.

Sorodne vsebine

Nekatere stvari so boljše skupaj

Lepota in osebna nega

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem