Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Pogosta vprašanja o negi kože

ARTISTRY

Vi ste prašali – Michelle D’Aillard odgovarja.

V zadnjih mesecih ste se veliko naučili o koži in staranju kože. Ta mesec pa bo Michelle D'Aillard, strokovnjakinja za izobraževanje na področju zdravja kože za ARTISTRY™, začela odgovarjati na najpogosteje zastavljena vprašanja preteklih dveh mesecev.

Koliko časa traja učinek ARTISTRY Creme LuXury in kako dolgo lahko čutim njene koristi, potem ko jo neham uporabljati?
Rezultati so od posameznika do posameznika različni, odvisno od starosti, stanja kože, okolja, onesnaženja, uporabe drugih izdelkov ter še mnogih dejavnikov. Učinki trajajo vse dokler še naprej skrbite za kožo s primernim režimom za nego kože. Vseeno pa je treba omeniti, da marsikdo trdi, da opazi razliko že po nekaj tednih. To so subjektivna opažanja in so večinoma posledica bujnega občutka polnosti, ki ga dobite z vsakodnevno uporabo Creme LuXury in Creme LuXury Eye.


Kaj bi bil najprimernejši lepotni režim za osebo nad 35 let z občutljivo, toda mastno in kožnimi nepravilnostmi?

To me prav pogosto vprašajo, rešitev pa je več. Najprej morate imeti osnovni režim za nego kože. Odličen izdelek je ARTISTRY essentials sistem za normalno do mastno kožo, ki kožo čisti, tonira in vlaži! Čisti brez draženja, pri čemer vpija odvečno maščobo, hkrati pa koži daje potrebno vlago.

V nadaljevanju se posvetite boju proti staranju. Tukaj stvar postane zabavna.

  1. Pod dnevno vlažilno sredstvo nanesite ARTISTRY TIME DEFIANCE Vitamin C in divji jam . Ta lahkotni izdelek, ki ga koža hitro vpije, je idealen za krepitev nastajanja kolagena ter čvrstost kože.

  2. 6 tednov uporabljajte ARTISTRY Intensive Skincare obnovitveni piling za obraz . Ta neverjetni izdelek pospeši obnavljanje celic, tako ne boste le zavirali staranja kože, ampak jo boste rešili tudi odvečnih maščob, umazanije in ostanov v porah!

  3. Ko končate šesttedenski tretma z obnovitvenim pilingom, začnite šesttedenski tretma z ARTISTRY Intensive Skincare serumom za učvrstitev kože in nego proti gubam . Ker vsebuje pametni retinol, je to neverjeten izdelek proti staranju, ki kožo dokazano naredi čvrstejšo. Nanesti ga je treba čisto malo. Priporočam, da stranke z mastno kožo v prehodnem obdobju izdelek uporabljajo vsak drugi večer, da vidijo, kako se bo koža odzvala.

Še naprej berite spletno revijo Amagram Online, v kateri boste našli odgovore na svoja nova vprašanja!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem