NAGRADE ZA USPEH

Pripravljeni – pozor – PRODAJA!

ARTISTRY

S prodajnimi orodji ARTISTRY dobijo NAP-i konkurenčno prednost.

Čeprav prazničnega decembra še ni konec, je pametno, da se začnemo pripravljati na novo leto. Prodajna orodja ARTISTRY™ niso samo priročna, z njimi bo vaša predstavitev izdelkov ARTISTRY za nego kože in dekorativne kozmetike tudi bolj profesionalna.

AMWAY™ akrilna škatla s predelki

V to elegantno akrilno škatlo s predelki lahko pospravite ARTISTRY dekorativno kozmetiko, pribor za nanašanje ličil ter druge dodatke, na primer ARTISTRY™ gobico za nanos pudra v kamnu, ARTISTRY nanašalec za rdečilo za ustnice, nanašalce za senčilo za oči za enkratno uporabo, ARTISTRY šilček, ARTISTRY čopiče ter seveda vaše vizitke. Ta profesionalni, večnamenski pripomoček za prodajo tudi preprosto sestavite. Prekate lahko sami nastavite in prilagodite lastnim potrebam ter svojemu načinu prodaje. Velikost: 2 akrilni škatli s predelki.

ARTISTRY škatla za pudre ter ličila za oči, lica in ustnice

Kar najbolj ste se potrudili, da bi s svojo predstavitvijo ustvarili pravi vtis. Brezhibno oblečeni in s skrbno urejeno pričesko profesionalca sedaj pričakujete stranke, ki jim boste omogočili, da doživijo najbolj izjemno linijo Amwayevih lepotnih izdelkov, ARTISTRY. Poleg tega, kako predstavite sebe in svoj posel, je enako pomembno, da izdelke prikažete v kar najlepši luči. ARTISTRY škatla za pudre ter ličila za oči, lica in ustnice je popolno ter zmogljivo prodajno orodje za profesionalno predstavitev ARTISTRY dekorativne kozmetike. Elegantno črno škatlo smo oblikovali posebej za predstavljanje trenutnega izbora ARTISTRY kremastih in sijajnih mazil za ustnice, ARTISTRY Ideal pudra v kamnu, ARTISTRY rdečil za lica ter ARTISTRY senčil za oči. Dovolj velika je, da vanjo spravite 48 senčil za oči, 24 rdečil za lica, 12 pudrov v kamnu ter 24 mazil za ustnice v poljubni kombinaciji. V tej vsestranski škatli je tudi veliko ogledalo, zapira pa se z magnetnim poklopcem. Izdelki so v prodaji ločeno.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem