NAGRADE ZA USPEH

Čas je za ARTISTRY

ARTISTRY

Pregledali bomo skoraj eno leto strokovnih nasvetov Michelle D'Allaird

Že skoraj eno leto uživamo v tem druženju v Amagramu, zato sedaj izkoristimo priložnost ter se ozrimo nazaj na teme, ki smo jih obdelali. Poglejmo si tudi, kako lahko pridobljeno znanje uporabimo za večji poslovni uspeh.

Kot sem že pojasnila, je največji organ v človeškem telesu sestavljen iz dveh plasti. Obe imata še dodatne plasti, ki opravljajo zelo pomembne naloge. Spodnja plast ali usnjica vsebuje vlakna kolagena in elastina, ki koži dajejo moč in voljnost, ter žilice in lasnice, ki kožo prehranjujejo. Zgornja plast oziroma povrhnjica ima pet plasti celic, ki koži dajejo barvo in teksturo, jo vlažijo in ščitijo.

Na stanje kože vplivajo tako notranji dejavniki, na primer zdravstveno stanje, zdravila, naravno staranje in genetika, kot zunanji dejavniki, na primer izpostavljenost UV-žarkom, onesnaženje, kajenje, podnebje ter nepravilna uporaba izdelkov. Na notranje staranje vpliva naš genetski zapis, ki ga ne moremo spremeniti. Toda dejavniki, ki vplivajo na zunanje staranje – okolje, onesnaženje, UV-žarki, stres, način življenja, navade ter skrb za kožo – pa so VSI pod našim nadzorom! Zunanje staranje preprečimo predvsem tako, da se izogibamo čim večjem številu teh dejavnikov. Za omejevanje notranjega staranja pa ARTISTRY™ nudi izdelke, ki vsebujejo tehnološko napredne sestavine za nego kože: kardiolipin v izdelkih Creme LuXury.

Kljub vsem visokokakovostnim izdelkom in sestavinam, ki jih ponuja ARTISTRY, sem se odločila, da se posvetim dvema še posebej pomembnima vprašanjema: zaščitnemu faktorju ter skrbi za oči. Ko se želite zaščititi in upočasniti staranje kože, je najbolj bistvena sončna krema. Ne glede na vaš tip kože je izredno pomembno, da vsak dan in vse leto uporabljate izdelke z zaščitnim faktorjem. Tako ne boste kože zaščitili le pred poškodbami zaradi UV-žarkov, ampak tudi pred drugimi vrstami poškodb zaradi prostih radikalov. Koža okoli oči je najtanjša, najbolj nežna koža na telesu. Tukaj najprej opazimo znake staranja. Ne glede na to, koliko ste stari, je pomembno, da uporabljate izdelke, ki so ustvarjeni posebej za to izredno nežno območje.

Nazadnje sem poudarila, kako pomembno je, da izdelke za nego kože menjavate glede na letni čas, saj tako zadostite potrebam kože, ki se med letom spreminjajo.

Bodite samozavestni. S tem, kar ste se naučili o koži in o negi kože z izdelki ARTISTRY, ste dobili odlične in prepričljive argumente za prodajo!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem