NAGRADE ZA USPEH

Vidni rezultati

ARTISTRY

ARTISTRY Intensive Skincare predstavlja intenzivni serum za obnavljanje kože.


ARTISTRY™ Intensive Skincare intenzivni serum za obnavljanje kože – 14-dnevni program, je navdihnilo desetletje pionirskih raziskav DNK. Ta izdelek nadgrajuje neznanski uspeh ARTISTRY TIME DEFIANCE™ intenzivnega seruma za obnavljanje kože, vendar pa ima zaradi napredne, globalno patentirane tehnologije »Deep Night Action 7 Complex« še dodatne koristi. Te koristi so primerljive s profesionalnim fotopomlajevanjem kože na obrazu v klinikah*, le da lahko z našim izdelkom to dosežete kar v udobju lastnega doma. Nudi 7 ravni obnavljanja kože, ki dajejo 7 vidnih rezultatov – še več koristi v boju proti staranju. Klinični preizkusi** so pokazali, da popravlja poškodbe na ravni celic 75 odstotkov hitreje kot običajni postopek obnove kože, hkrati pa obnovi sijaj in kožo naredi čistejšo za kar 261 odstotkov. Že v dveh tednih se bo videz drobnih gubic zmanjšal za 99 odstotkov!

7 smrtnih sovražnikov kože

ARTISTRY Intensive Skincare intenzivni serum za obnavljanje kože koži dokazano učinkovito pomaga okrevati od stresov iz okolja, kot so izpostavljenost UV žarkom, vremenske spremembe, na primer veter in mraz, življenjske navade, na primer kajenje in stres, notranji dejavniki kot je vaše splošno zdravje, prehrana, kronološko staranje ter neprimeren način nege kože.

7 ravni obnavljanja – 7 vidnih rezultatov

V samo dveh tednih v koži poteka naslednjih sedem ravni obnove:

  1. Popravljanje kože na celični ravni, da je videti mlajša in bolj zdrava.

  2. Obnovitev zunajcelične matrike, s čimer se ublaži videz drobnih gubic in gub.

  3. Izvleček sladkega korena in ovsa miri poškodovano kožo.

  4. Limona in kumara pomagata kožo očistiti ter obnoviti njen sijaj.

  5. Rožmarin pomaga popraviti in ohranjati naravno vlažilno pregrado kože.

  6. Naravni pH piling z ovsom povečuje rast novih celic ter kožo gladi.

  7. Ultrasomes™ je sistem za vnos snovi v kožo, ki okrepi naravno sposobnost kože za popravljanje znakov poškodb. Te poškodbe povzročajo dejavniki iz okolja, kar lahko vodi do videza staranja.

Kupite najnovejši izdelek programa ARTISTRY Intensive Skincare in se prepričajte na lastni koži!


*Rezultati niso enaki kot pri kirurških/kozmetičnih posegih.
Fotopomlajevanje kože na obrazu je profesionalna nega, ki s tehnologijo intenzivne pulzne svetlobe obnovi vrhnjo plast kože ter ji da bolj enakomeren ten in mladostnejši videz. Čeprav daje fotopomlajevanje kože na obrazu izvrstne rezultate, smejo takšne posege izvajati le za to usposobljene osebe v klinikah. Lahko so tudi precej dragi in potrebnih je več obiskov, preden dosežete želene rezultate.**Klinični preizkusi v katerih je sodelovalo 62 žensk – izvedel jih je neodvisen inštitut.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem