NAGRADE ZA USPEH

Vaš element. Vaša lepota.

ARTISTRY

Praznujemo tri leta uspeha blagovne znamke beautycycle.

Pred komaj tremi leti so evropski NAP-i spoznali beautycycle™. beautycycle nudi celovit izbor izdelkov, ki so hkrati usklajeni s spreminjajočimi se potrebami blagovne znamke beautycycle ter s spreminjajočim se ciklom lepote. Ta cenovno dostopnejša blagovna znamka, ki smo jo razvili pri Amway Europe, je NAP-om prinesla velike uspehe.Bleščilo za ustnice

Cornelia Schmid, NAP iz Švice, pravi: »Eden mojih najljubših izdelkov je sijajno bleščilo za ustnice z lučko LED.« To priljubljeno bleščilo za ustnice se vedno dobro prodaja. Leta 2012 je bilo najbolje prodajani izdelek dekorativne kozmetike. beautycycle bleščilo za ustnice je na voljo v treh živahnih odtenkih. Ima vgrajeno ogledalo, lučko LED ter svež okus po meti, tako da med drugimi izdelki izstopa in je krasen izdelek za začetek prodaje.

Fire krema za okrog oči z obnovitvenim učinkom

Ta lahka in hladilna krema z vitamini A, B in E ter ameriškim slamnikom pomaga osvežiti občutljivo območje okrog oči ter blažiti videz podočnjakov, gub in zabuhlosti. beautycycle Fire krema za okrog oči z obnovitvenim učinkom velja za najboljše sredstvo, ki koži okrog oči hitro povrne svežino. Je najbolje prodajani izdelek linije beautycycle za nego kože.

Air sistem izdelkov za obnavljanje kože

Stranke obožujejo preprostost kompletov beautycycle za popolno nego kože. Air sistem izdelkov za obnavljanje kože je v celotni liniji najbolje prodajan. Vsebuje štiri izdelke Air za nego kože: Air čistilno mleko za obnavljanje kože, Air tonik za obnavljanje kože, Air dnevno kremo za obnavljanje kože ZF 15 ter Air nočno kremo za obnavljanje kože. Poljska NAP, Krystyna Maciejak, pravi: »Moje stranke so moje ogledalo, zato jim najraje ponujam izdelke, ki so meni najbolj pri srcu: vsakodnevne izdelke za nego kože.«


Da bi vam pomagali, da se boste kar najbolj približali potencialnim strankam, bomo od sedaj naprej objavljali serijo lepotnih nasvetov. Preberite prvega na levi, čez leto pa bodite pozorni, saj jih prihaja še več!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem