NAGRADE ZA USPEH

Vročina, mraz ... in VAŠA koža!

ARTISTRY

Vaša koža ima pozimi posebne potrebe po vlaženju.

Kot sem že omenila, morate s spremembo letnega časa zamenjati postopek nege kože. Zato se bomo ta mesec pogovarjali o suhih, mrzlih zimskih mesecih ter o trikih, s katerimi lahko poskrbite za svojo kožo in jo zavarujete.

Pozimi naša koža doživlja stres zaradi močnih nihanj temperature: v hiši suha vročina, zunaj pa mrzel zrak in veter. Koža se mora skrajno truditi, da se prilagaja tem spremembam in ostane zaščitena. Še toliko bolj pri ljudeh, ki veliko časa preživijo na prostem!

Skrivnost je vlaženje, vlaženje in še enkrat vlaženje. Koža potrebuje vlago ne glede na tip, tudi mastna koža – pozimi pa je to še veliko bolj potrebno. Svoji koži lahko podarite več vlage na različne načine. Vsekakor pa vam ni treba uporabljati vseh! Da boste odkrili katera rešitev je za vašo kožo najboljša se boste morali morda najprej učiti na napakah.

Če trenutno kot vlažilno sredstvo uporabljate losjon, začnite raje uporabljati kremo. Sedaj je pravi čas, da nadomestite losjone ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ z bogatimi, čudovitimi kremami TIME DEFIANCE. Prav tako lahko ta trenutek izkoristite, da začnete uporabljati tudi novo čistilno sredstvo za obraz v obliki kreme.

Pod vsakodnevno kremo z ZF nanesite še več vlažilnega sredstva, na primer kanček nočnega vlažilnega sredstva. Izjemna rešitev za zimo je, da uporabite nekoliko ARTISTRY Creme LuXury.

Moj najljubši zimski trik je, da dam koži nekaj kapljic ARTISTRY essentials vlažilnega sredstva plus, preden nanesem dnevno in nočno vlažilno sredstvo, ali pa zmešam nekaj kapljic kar v vlažilno sredstvo samo. ARTISTRY essentials vlažilno sredstvo plus je enkratna rešitev, ki suho kožo takoj nahrani, osveži ter jo ščiti in ne maši por – tudi če je koža mastna. Ne pozabite – potrebnih je SAMO nekaj kapljic!

In nazadnje – ne pozabite na ZF! Vem, da se vam mogoče ne zdi preveč pomembno, ampak je bistveno! UV-žarki se odbijajo s snega in ledu ter prodirajo skozi oblake. Zaščitite svojo kožo! Z nekaj preprostimi zimskimi triki lahko vaša koža ostane vlažna, čvrsta in mladostna!

Opomba:
Če ste pozimi veliko aktivni na prostem, uporabite nekoliko več ARTISTRY essentials vlažilnega sredstva plus, eno plast vlažilnega sredstva ter vse skupaj prekrijte z izdelkom, ki vsebuje ZF!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem