NAGRADE ZA USPEH

Potopite se v barve

ARTISTRY

Časovno omejena izdaja barvne kolekcije ARTISTRY Escape to Paradise jesen 2012 vas bo zvabila v svet razkošja.

V prihajajočih prazničnih dneh poskrbite za sijoč prazničen videz. Pri tem vam lahko pomagajo odlični izdelki ARTISTRY Escape to Paradise jesen 2012.

Razkošno in sijajno

To sta ključni besedi za lepotne trende letošnje jeseni. Rahločutne oči v lesketavih odtenkih sivke in prvega mraka za dnevni videz ter globoke, zapeljive oči v objemu toplih rjavo-rdečih odtenkov, ki jih uokvirjajo z barvo prepojene dolge trepalnice, medtem ko črtalo za oči daje poudarek, sijaj in lesket. Naravna lepota je vselej v modi in letos imajo ličnice topel, rožnat, zardel pridih. Hladni bordo odtenki z ledeno bledo-rožnatimi rdečili za ustnice soustvarjajo najnovejše trende: vlažne, mehke ustnice, nežno prekrite z ledeno bledo-rožnato ali skrajno ženstveno sleznato rožnato.

Modni trendi za jesen 2012

Na letošnjih modnih revijah v New Yorku so nastopali temni škrlatni odtenki kot nova črnina, z dodatki dolgih, prek komolca segajočih starinskih rokavic, ter zimska belina s puhastimi pleteninami in bogatimi tkaninami. Barvni odtenki svežih jagod in bogatih zemeljskih barv združenih v bordo barvo so ustvarili drzen nastop, zlasti s presenetljivo senzacijo: dežnim plaščem s PVC prevleko v barvi burgundca, ki je hkrati praktičen in zanimiv. To sezono je spet na vrsti moda, ki jo navdihuje vojska: klasična moška oblačila so prikrojena tako, da poudarjajo zaobljenost ženske postave. Se ne počutite dovolj čutni? Prepasajte se z enim od letošnjih ekstra velikih pasov-steznikov, ki oblikujejo postavo.

Ne pozabite na dodatke

Kolekcija lakov za nohte ARTISTRY ponuja tri odtenke, ki so idealno dopolnilo letošnji modi: Diva – škrlatni, klasično rdeč lak za nohte, Seduction v burgundskem odtenku in Innocent v rožnatem. Kot je znano vsakemu modnemu navdušencu, ne morete biti lepo oblečeni, dokler nimate urejenih nohtov.


Izdelki kolekcije ARTISTRY Escape to Paradise jesen 2012 so prava izbira za praznični čas, zato si jih privoščite in zablestite kot prava Diva. Svojo podobo zaokrožite z lakom za nohte ARTISTRY.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem