NAGRADE ZA USPEH

Popolnost v tekoči obliki

ARTISTRY

ARTISTRY vlažilni pudri in pudri za uravnavanje mastnosti kože: več kot le čeden obraz.

ARTISTRY™ vlažilni puder ZF 20 ter ARTISTRY puder za uravnavanje mastnosti kože ZF 20 se ne odlikujeta le po svoji prosojni, lahkotni formuli, ki daje koži naravno polt ter brezhiben končni videz za ves dan. Nekaj posebnega sta zaradi znanstvenih raziskav, na katerih temeljita.

Nega kože

Dandanes elegantna ženska ve, da se nega kože ne konča s tem, da opravi svojo jutranjo negovalno rutino. Ve, da mora svojo kožo ves dan razvajati. ARTISTRY vlažilni puder in ARTISTRY puder za uravnavanje mastnosti kože smo zasnovali tako, da podaljšujeta hranilni učinek negovanja kože z ARTISTRY essentials izdelki za nego kože. Medtem ko pudra kožo vlažita in uravnavata, jo hkrati z napredno tehnologijo tudi ščitita pred škodljivimi učinki iz okolja in pred draženjem.

  1. ARTISTRY vlažilni puder je z vlago bogat puder za normalno do suho kožo, ki do osem ur dolgo pomaga koži ohranjati optimalno raven vlage, hkrati pa blaži videz drobnih gubic.

  2. ARTISTRY puder za uravnavanje mastnosti kože je svilnat, nemasten puder za mešano do mastno kožo, ki do 12 ur skrbi, da se koža ne sveti.

Idealna barva

Če imate ARTISTRY vlažilni puder in ARTISTRY puder za uravnavanje mastnosti kože, vam ni treba ugibati, kateri odtenek je za vas pravi. Ideal tehnologija odtenkov omogoča, da pudri samodejno "zaznajo", kje so najbolj potrebni določeni pigmenti, na primer rumen, roza ali bež, ter tako ustvarijo nevtralno osnovo, ki natančneje odraža vaš naravni ten kože. Pudri so na voljo v 11 čudovitih odtenkih, tako da dobi prav vsak ten kože svojo barvo.

Preprosto nanašanje

Po priporočilih NAP-ov smo preoblikovali in izboljšali embalažo za ARTISTRY vlažilni puder in puder za uravnavanje mastnosti kože, da je sedaj potrošnikom bolj prijazna. Nov okrogel pokrovček je nadomestil oglatega, zato je zdaj embalaža trdnejša in bolj funkcionalna, puder pa je tudi lažje nanašati. Nova embalaža bo na voljo v letošnjem letu postopoma, ko poidejo trenutne zaloge.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem