Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
beautycycle Nail Wraps

Enostavno lepi nohti

ARTISTRY

Na letošnji dan žena privoščite modni navdušenki, ki jo poznate, nov in pozornost vzbujajoč dodatek: beautycycle™ nalepke za nohte

Mednarodni dan žena, 8. marec, nam daje priložnost, da ženskam, ki so nam najdražje pokažemo koliko nam pomenijo. To je priložnost, da jim izrazimo svojo hvaležnost, spoštovanje in ljubezen. Tema letošnjega dneva žena je »Pridobivanje zaleta« (»Gaining Momentum«), tako da so nove, moderne beautycycle nalepke za nohte izredno primerno darilo.

Naj vas opazijo

Ženske z navdušenjem eksperimentirajo z novimi modnimi trendi, nalepke za nohte pa so trenutno zelo moderne. Ker jih je tako hitro in preprosto nanesti, lahko videz nohtov spremenite v trenutku. beautycycle nalepke za nohte so na voljo v treh pozornost vzbujajočih motivih, ki so posamično pakirani: Wind (črna/bela), Damask (roza/črna) in Crocodile (lesketajoča zelena). Ljudje ne bodo mogli odtrgati oči z vaših neverjetnih novih nohtov.

Za nov zalet pri trženju

Pozornost vzbujajoči motivi beautycycle nalepk za nohte so odlična tema za začetek pogovora. Ljudem bodo vzbudili zanimanje, nalepke pa so priročne tudi kot reklamno darilo, ki ga lahko svojim strankam pustite za vzorec. Uporabo nalepk je zelo preprosto prikazati, saj jih lahko nanesete že v nekaj minutah, sušenje pa ni potrebno. Zakaj ne bi strankam naredili manikire z beautycycle nalepkami za nohte kar na mestu in jim tako prikazali kako preprosta je njihova uporaba in kako izjemni so rezultati. Vsak izmed motivov beautycycle nalepk za nohte vsebuje 16 visoko kakovostnih lepilnih lističev različnih velikosti ter pilico za nohte. Ta opazen in drzen izdelek bo prav gotovo pomagal, da bo vaše trženje pridobilo zalet in vam prinesel nove stranke!


1-2-3: nalepke za nohte

  1. Najboljše rezultate boste dosegli, če bodo nohti čisti in nemastni. Potisnite obnohtno kožico nazaj in spolirajte nohte.

  2. Izberite nalepko za nohte, ki se najbolje prilega velikosti in obliki vašega nohta. Previdno odlepite nalepko s podlage.

  3. Zaobljen del nalepke namestite tik ob obnohtno kožico. Nalepko trdno pritisnite ob noht od obnohtne kožice proti vrhu in zgladite morebitne neravne dele.

  4. Popilite konico nohta s pilico usmerjeno navzdol in tako odstranite odvečen del nalepke.

  5. Ko želite nalepko odstraniti jo preprosto odlepite. Po potrebi uporabite odstranjevalec laka za nohte.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem