NAGRADE ZA USPEH

Odprite vrata v skrivni vrt ...

ARTISTRY

s časovno omejeno ARTISTRY™ barvno kolekcijo Enchanted Garden - pomlad 2013.

Teresa Palmer je osupljiva v novi časovno omejeni ARTISTRY barvni kolekciji Enchanted Garden - pomlad 2013. Kolekcija spomladanske dekorativne kozmetike ustvarja sivkasto-rožnato-modre odtenke, obarvane in narahlo obrobljene zadimljene oči, lica mareličnih barv ter rosne ustnice.

Razkošen vrt

Bogata paleta barv z lesketajočimi pasteli, bogatimi zemeljskimi toni ter zlatim lesketom vas bo ponesla v deželo razkošnih vrtov ter eteričnih skrivnosti. Skrivni vrt, ki človeka priklene nase in očara. Odenite svoje oči v tančico mehkega sijaja z ARTISTRY tekočim senčilom za oči, ki je na voljo v dveh kompletih, vsak pa vsebuje tri sijoče odtenke: trojček Pearl: Golden Pearl, Crushed Rose in Bronzed Shell; trojček Sparkle: Midnight Star, Twilight in Golden Sunset. To sezono se senčila za oči nanašajo čez celotno območje oči. Nova dvofazna formula na vodni osnovi ARTISTRY tekočega senčila za oči se spremeni v svilnat prah, njegov kovinski pridih pa daje videz jutranje rose. Nežno poudarite drzen zadimljen videz oči te sezone z narahlo naneseno obrobo lesketajoče barve. Če želite oči še bolj poudariti uporabite ARTISTRY črtalo za oči Bronzed Patina ali Port Wine. Kremna tekstura teh črtal omogoča, da lahko njun nanos zabrišete na celotno veko.

Šopek barv

Toplotno obdelani minerali, ki so uporabljeni v rdečilih za lica ARTISTRY, imajo svilnato mikrofino teksturo, ki daje licem sijoč barvni učinek. Z odtenkom Sequined Rose ustvarite nežno zardelost in očarljiv sijaj, ali pa dajte licem zlat pridih z odtenkom Soft Peach. Ustnice še nikoli niso bile tako zapeljive kot v tej sezoni. ARTISTRY leščili za ustnice Fresh Pink in Lilac Shimmer ustnice razvajata s kremnimi negovalnimi sestavinami, medtem ko jim hialuronski polnilni delci dajejo polnejši in bolj vabljiv videz. Ustnice bodo na pogled in tudi po občutku sveže in zelo ženstvene.

Časovno omejena ARTISTRY barvna kolekcija Enchanted Garden - pomlad 2013 bo na voljo od 4. marca 2013

Strokovni nasveti

»BARVNO KOLEKCIJO ENCHANTED GARDEN so navdihnile Monetove »Vodne lilije« s svojo prosojno osvetlitvijo. Da bi kolekciji dal sodoben pridih, sem pogledal na modne piste, kjer se ličila uporabljajo za dosego
prosojnega barvnega učinka, ki ga je mogoče nadgraditi v nekaj svetlejšega in drznejšega. Da bi dosegel takšen dinamičen videz, sem uporabil tekoča senčila za oči.«


– Rick DiCecca, globalni umetnik ličenja za ARTISTRY

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem