NAGRADE ZA USPEH

Intenzivna obnova

ARTISTRY

Izdelki ARTISTRY Intensive Skincare za intenzivno nego kože naredijo vašo kožo spet prožno.

Učinek, ki ga ima menjava letnih časov na kožo, je dobro znan. Prav tako je znano tudi, kako zelo pomaga če ob menjavi letnega časa zamenjate tudi izdelke za nego kože! Kolekcija izdelkov ARTISTRY™ Intensive Skincare je bila narejena z namenom zagotoviti rezultate, ki bi bili primerljivi s profesionalno nego. Pomlad je idealen čas, da preizkusite najnovejši dodatek kolekciji izdelkov ARTISTRY Intensive Skincare - intenzivni serum za obnavljanje kože.

Ta dvotedenska intenzivna nega uporablja mehanizme popravljanja in obnavljanja celic, ki usmerjeno delujejo prav na poškodovane kožne celice in sprožijo postopek obnavljanja ter popravljanja, hkrati pa preprečujejo nadaljnje poškodbe kože. To ni bistveno le za pravilno delovanje kože, še pomembnejše je za njen videz. ARTISTRY Intensive Skincare intenzivni serum za obnavljanje kože nudi koži sedem ravni obnavljanja, ki jo naredijo bolj čisto, bolj vlažno, obnavljajo in popravljajo celice in ji vrnejo čvrstost že v dveh tednih. Kljub svoji intenzivnosti je intenzivni serum za obnavljanje kože idealen za vse vrste kože – tudi za občutljivo kožo!

Profesionalni rezultati

Vsak izdelek linije Intensive Skincare deluje usmerjeno na določeno težavo s kožo. ARTISTRY Intensive Skincare obnovitveni piling za obraz je narejen tako, da daje rezultate, ki so podobni kemičnemu pilingu, saj izboljša grobo, neravno površino in ten kože. ARTISTRY Intensive Skincare serum za učvrstitev kože in nego proti gubam je edinstven serum z retinolom, ki usmerjeno deluje na celice, ki ustvarjajo kolagen. S tem dramatično izboljša čvrstost kože ter zmanjša videz gub in gubic. In končno najnovejša inovacija za mladostnejši videz kože ARTISTRY Intensive Skincare intenzivni serum za obnavljanje kože, ki daje rezultate, primerljive s profesionalnim fotopomlajevanjem kože na obrazu, a v udobju lastnega doma. Za kar najbolj zdravo kožo uporabljajte vse te tri izdelke: šest tednov obnovitvenega pilinga, čemur naj za dva tedna sledi intenzivni serum za obnavljanje kože, nato pa po nekajdnevnem premoru za naslednjih šest tednov v svojo dnevno rutino vključite serum za učvrstitev kože in nego proti gubam. Prednosti nege s temi izdelki bodo vidne še dolgo po tem, ko jih nehate uporabljati.

Za kar največjo varnost in učinkovitost, izdelkov kolekcije ARTISTRY Intensice Skincare ne uporabljajte sočasno. Ker so izdelki kolekcije Intensive Skincare izredno zmogljivi, bodo skupaj z njimi drugi izdelki ARTISTRY še učinkovitejši!

Z menjavo letnih časov obnovite tudi svojo kožo ... Poskrbite, da bo zdrava in mladostna, z izdelki ARTISTRY Intensive Skincare!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem