Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Za dramatičen videz oči

ARTISTRY

Nova ARTISTRY SIGNATURE EYES maskara za večji volumen trepalnic ter avtomatični tekoči črtali za oči so izdelki dekorativne kozmetike, ki jih letošnjo pomlad enostavno morate imeti.

Takojšnja intenzivnost: ARTISTRY SIGNATURE EYES maskara za večji volumen trepalnic

Goste, drzne trepalnice so zadnji modni krik. Takšne čudovite intenzivne trepalnice, ki imajo do 600 % več volumna, lahko dosežete v trenutku, če posežete po novi ARTISTRY SIGNATURE EYES™ maskari za večji volumen trepalnic, ki je prva ARTISTRY maskara za večji volumen. Revolucionarna FullFX formula s polimeri za gostejši videz ter bogatimi pigmenti zaobjame vsako trepalnico, oči pa so intenzivno poudarjene. Ta dolgo obstojna formula trepalnice razvaja s sestavinami, ki delujejo kot balzam, obenem pa se ne lušči, ne razmaže, ne lepi in ne sprijema. Z odlično ščetko maskare MagnaBoost oblikujete vsako trepalnico posebej in nanesete ravno pravo količino formule za čudovit videz, ki se bo obdržal ves dan.

Na voljo v črnem odtenku.

Izpopolnjena natančnost: ARTISTRY SIGNATURE EYES avtomatično tekoče črtalo za oči

Za še bolj dramatičen in izrazit videz poudarite svoje oči z ARTISTRY SIGNATURE EYES avtomatičnim tekočim črtalom za oči. Če nameravate koga očarati z drznim videzom ali pa izraziti svojo osebnost s subtilnim, a hkrati poudarjenim videzom – z novimi črtali za oči boste to dosegli v trenutku. Barva se nanaša gladko in enakomerno s pomočjo avtomatičnega črtala z elegantnim tankim nanašalcem. Tako boste ustvarili natančno, gladko črto, ki bo nemudoma poudarila videz vaših oči – raznolike učinke pa bo preprosto doseči. Neprosojna in gladka formula, ki se hitro suši, ustvari rahel sijaj, da vam pomaga pri želenem videzu. Formula vsebuje intenziven pigment Carbon Black, ki zagotavlja kar najintenzivnejši, najbogatejši odtenek črne barve.

ARTISTRY SIGNATURE EYES avtomatično tekoče črtalo za oči je na voljo tudi v rjavem odtenku - za naraven videz in dopolnitev svetlejšim tipom kože.


Oftalmološko in dermatološko testirano. Alergijsko testirano in brez vonja.

Prefinjen videz za vsako priložnost

Z ARTISTRY SIGNATURE EYES avtomatičnim tekočim črtalom za oči ustvarite poseben videz, ki bo ravno pravi za izbrano priložnost. Do popolnega zaključnega videza vam bomo pomagali z nekaj nasveti.

  1. Drzen videz: Nanesite tekoče črtalo za oči – debelejša kot je črta, bolj drzen je videz. Poskrbite, da se bosta zgornja in spodnja črta na zunanjem kotičku dotikali. Občrtajte samo polovico spodnje veke. Primerno še posebej za razkošni večerni videz.

  2. Naraven videz: Nanesite samo tanko črto rjavega črtala in dosegli boste naraven dnevni videz. Primerno za poslovne priložnosti.

  3. Mačje oči: Začrtajte linijo okrog celotnega očesa. Na debelo začrtajte zunanjo polovico zgornje veke in črtalo razmažite. V pregibu, v zunanjem kotičku očesa narišite krilato konico v smeri obrvi. Robove začrtate z vlažno vatirano paličko.

Pomladanska popolnost

Ne pozabite pozorno spremljati spomladanskega trenda zadimljenega videza oči. Dodaten navdih morda lahko črpate iz nove ARTISTRY barvne kolekcije Enchanted Garden. Uporabite ARTISTRY tekoče senčilo za oči Sparkle in Pearl ter dodajte še svoj lasten slog in dosegli boste prav edinstven pomladanski videz.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem