Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Dokaz je v izdelku samem

ARTISTRY

Prepričajte stranke z novimi vzorci za nego kože iz kolekcij ARTISTRY essentials in Intensive Skincare.

Vas zanima preprosto, a hkrati profesionalno orodje, s katerim boste pomagali pritegniti nove stranke in pridobiti nove uporabnike izdelkov ARTISTRY™? Vašega iskanja je konec.

V okviru blagovne znamke ARTISTRY vam bomo kmalu predstavili dva nova kompleta vzorcev ARTISTRY za nego kože, ki vsebujeta vsak po pet vzorčnih kartic izdelkov, in sta pakirana v prestižni ARTISTRY škatlici. V enem so vzorci ARTISTRY Intensive Skincare obnovitvenega pilinga za obraz, v drugem pa vzorci ARTISTRY essentials blažilne kreme.

Razdeljevanje vzorcev je lahko odlično prodajno orodje, saj želi večina ljudi seveda izdelek preizkusiti, preden ga kupijo – še zlasti če gre za izdelke za nego kože in blagovne znamke, ki jih še niso uspeli sami preizkusiti v drogeriji ali prodajalni kozmetike. Nove škatlice z vzorci so priročno in oprijemljivo sredstvo, s katerim lahko izdelke prikažete strankam.

Prepričljiv argument za prodajo

Že po eni uporabi ARTISTRY Intensive Skincare obnovitvenega pilinga za obraz bo koža videti bolj gladka, mehkejša in bolj sijoča. Ta izredno zmogljiv piling za obraz prepričljivo pokaže, kako učinkoviti in kakovostni so izdelki ARTISTRY. ARTISTRY essentials blažilna krema je še en optimalen izdelek za prikaze, zlasti za stranke, ki nimajo rednega postopka nege kože. Ko bo stranka nanesla to vlažilno sredstvo, bo takoj opazila nežni, blažilni učinek na kožo. Izdelek odpira vrata in stranke spodbuja, da kupijo celoten sistem za nego kože, ki se začne z osnovnim programom za nego kože s čiščenjem, toniranjem in vlaženjem.

Kartice z vzorci ponujajo izjemno priložnost predstaviti potencialnim strankam izdelke blagovne znamke ARTISTRY. Enostavne za distribucijo - kartice z vzorci lahko razdelite med predstavitvijo izdelkov, ko obiščete stranko, ... Lahko jih uporabite tudi kot odličen dodatek vašim čestitkam in s tem pustite vtis, ki traja.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem