Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Dan, ki si ga velja zapomniti

ARTISTRY

Michelle D'Allaird nam pomaga, da bo naša koža ob pomembnih dneh in posebnih priložnostih zasijala.

V tem letnem času poteka veliko posebnih dogodkov: maturantski plesi, valete in seveda tudi poroke. Večina žensk ob takih posebnih priložnostih stremi h kar najlepšemu videzu in nič ni lepšega kot sijoča koža mladostnega videza. ARTISTRY™ nudi izbor izdelkov, s katerimi boste dosegli prave rezultate. Poleg tega pa sem z leti odkrila idealen postopek nege kože, ki ustreza skoraj vsem, ki si želijo takšnega sijaja.

Začnimo odštevanje

Če želite doseči prelep sijaj, predlagam, da začnete z nego osem tednov pred velikim dogodkom. Osnovni postopek čiščenja, toniranja in vlaženja kože ter nanašanja kreme za okrog oči ponavljajte dvakrat na dan, kot običajno. Toda zjutraj, po uporabi tonika, nanesite še ARTISTRY TIME DEFIANCE™ vitamin C in divji jam na obraz, vrat in dekolte, zaključite pa z dnevnim vlažilnim sredstvom, ki vsebuje ZF. Na ta način boste koži pomagali do večje čvrstosti, videti pa bo tudi bolj sijoča.

Kar se tiče večerne nege, začnite z uporabo ARTISTRY Intensive Skincare obnovitvenega pilinga za obraz dvakrat do trikrat na teden, šest tednov skupaj, ob enem pa nadaljujte z vašim običajnim postopkom večerne nego kože. Najprej očistite obraz, nato pa iztisnite osem odmerkov pilinga in celotno količino enakomerno nanesite na obraz, pri tem pa se izogibajte predelu okrog oči. Temu naj sledi tonik ter ARTISTRY TIME DEFIANCE sredstvo za posvetlitev kože, zaključite pa z nočnim vlažilnim sredstvom. Obnovitveni piling odstrani z zgornjih plasti kože ostanke mrtvih celic in s tem omogoči, da lahko drugi izdelki ARTISTRY bolje prodrejo v vašo kožo. Sredstvo za posvetlitev kože izenači ten kože ter jo posvetli. Večerno nego zaključite z uporabo nočnega vlažilnega sredstva. Ob večerih, ko ne uporabljate obnovitvenega pilinga za obraz, nanesite nočno vlažilno sredstvo po uporabi tonika.

Samo še dva tedna

Ko zaključite šesttedenski program, izvedite še naslednji dvotedenski program, ki bo koži dal resničen zalet: zjutraj namesto vitamina C in divjega jama uporabite sredstvo za posvetlitev kože. Pred spanjem kožo očistite in tonirajte, temu pa naj sledi nega z ARTISTRY Intensive Skincare intenzivnim serumom za obnavljanje kože. Za konec nanesite ARTISTRY Creme LuXury.

Če boste sledili temu preprostemu postopku, boste imeli v hipu čudovito, sijočo kožo. Še več: vaša koža bo idealno pripravljena za izbor ličil ARTISTRY, ki bodo na ta pomembni dan poskrbela za vašo osupljivo lepoto.

In še za konec ...

Veliki dan se bliža, zato se dobro naspite in pijte dovolj vode. Ko se boste zjutraj zbudili, očistite kožo, poškropite jo z mrzlo vodo in nato uporabite tonik. Trik, ki vam bo pomagal napeti kožo: kos vate namočite v mleko, iztisnite odvečno mleko ter z vato obrišite cel obraz. Mlečna kislina bo kožo napela in posvetlila vašo polt. Nato nanesite tanko plast Creme LuXury, čemur naj sledi dnevna krema z ZF. Ko nanašate različne kreme, je zelo pomembno, da med nanosi naredite minuto ali dve premora. Tako se kreme bolje vpijejo, ličila pa so bolj obstojna.

Ko se ličite, najprej nanesite puder na cel obraz, tudi na območje okrog oči. Nato oblikujte videz oči s senčili za oči, črtalom in maskaro. Zaključite z rdečilom za lica, rdečilom za ustnice ter kančkom leščila za ustnice, ki ga nanesite na sredino vsake ustnice.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem