Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Lepota v črno-belih odtenkih

ARTISTRY

To poletje gre vsa pozornost osupljivim črno-belim beautycycle nalepkam za nohte v motivu »Wind«.

Za poletne modne trende so navadno značilni mehki bež in beli odtenki ali pa močne, žareče barve. Toda letos so se Oscar de la Renta, Mark Jacobs, Chanel in številni drugi slavni modni oblikovalci osredotočili na drzne črne in bele odtenke. Videz je sodoben, izrazit in izžareva samozavest. Odpira ogromno možnosti za oblikovanje: grafika, abstraktni vzorci, živalski vzorci, okraski, barvne kocke, minimalistični videz, mešani vzorci in drobni tisk. Videz dopolnite z modnimi dodatki, na primer s črno-belo torbico, sandali z visoko peto, potiskanimi v vzorcu zebre, ter z zapeljivo zapestnico za gleženj. Ali pa si nadenite luksuzno črno ali belo biserno ogrlico. Za zaključek uporabite ličila, ki vam poudarijo oči in ličnice.

Navdih - veter ...

beautycycle™ nalepke za nohte so na voljo v kompletu treh pisanih in edinstvenih motivov: Wind, Damask in Crocodile. Priložena jim je koristna pilica za nohte. Sledite modnemu trendu letošnjega poletja in se pri trženju usmerite v črno-bele vzorce Wind. Ena od edinstvenih prednosti beautycycle nalepk za nohte je, da jih je preprosto nanesti in so zelo obstojne. Ni jih treba lepiti, polirati, sušiti, hkrati pa se ne luščijo in ne krušijo. So izredno priročen lepotni dodatek, ki vas bo spremljal celo poletje!

... in zrak

Da boste bolje tržili nalepke za nohte predlagamo, da ustvarite lasten darilni komplet, ki bo v skladu s poletnim modnim trendom črne in bele barve. Tako lahko na primer sestavite paket, ki vsebuje: beautycycle nalepke za nohte skupaj s kompletom beautycycle Air. Ali pa beautycycle nalepke za nohte skupaj z beautycycle maskaro za dinamičen volumen trepalnic v odtenku Black ter z beautycycle dolgoobstojnim črtalom za oči v odtenku Onyx. Naj vas navdihne okence z izdelki na levi!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem