Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Čudovite počitnice

ARTISTRY

Michelle D’Allaird svetuje, kako prilagoditi postopek za nego kože tempu počitnic.

Prišel je tisti letni čas, ko se sprostimo v krogu svoje družine, imamo čas zase in uživamo v lepoti poletja. Drugače povedano - da, poletne počitnice so že skoraj tukaj!

Marsikdo med počitnicami niti ne pomisli na stvari, ki so povezane z vsakdanjo rutino. Sem spada tudi nega kože. Toda koža ne gre nikoli na počitnice, zato ne smemo pozabiti poskrbeti zanjo! Sama ta čas vidim kot priložnost, da spremenim svojo dnevno rutino v nekaj hitrejšega in preprostejšega, kar se bolje prilega mojemu počitniškemu urniku.

Ljudem pogosto povem, da je pametno spremeniti dnevni postopek za nego kože. Nega kože je kot hrana – prehrana za kožo. Ali vsak dan jeste povsem isto hrano? Jasno, da ne! Zakaj bi jo torej morala vaša koža? Da ne omenjamo, da je na potovanjih dobro imeti čim manj prtljage, veliko izdelkov za nego kože pa je težavno prenašati s seboj.

Počitnicam prilagojena rešitev

Popolna rešitev za poletno nego vaše kože so ARTISTRY™ essentials mini sistemi, idealni izdelki potovalne velikosti, ki jih lahko vzamete na letalo celo kot ročno prtljago. ARTISTRY essentials mini sistem za normalno do suho kožo ter ARTISTRY essentials mini sistem za normalno do mastno kožo zadostita potrebam vsakega tipa kože. Trije majhni izdelki in vaša najljubša krema za okrog oči je vse, kar potrebujete za osnovno nego kože med počitnicami. Na srečo je ARTISTRY essentials hranilna krema za kožo okrog oči ravno prave velikosti, da jo z lahkoto prenašate!

Če trenutno uporabljate izdelke ARTISTRY essentials za nego kože, je vaša koža verjetno že zadovoljna s svojo vsakodnevno prehrano. Morda pa uporabljate ARTISTRY TIME DEFIANCE ali ARTISTRY Creme LuXury? V tem primeru je to idealna priložnost, da občasno zamenjate hrano za vašo kožo. Tako ali drugače boste veseli preproste rutine, s katero bo vaša koža ostala zdrava in dobro prehranjena, medtem ko uživate na počitnicah. Ne pozabite: načrtovanje je bistvenega pomena za uspešne počitnice. Kupite torej te počitnicam prijazne izdelke za nego kože že sedaj in se tako pripravite na poletje!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem