Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Razmišljajte vnaprej z blagovno znamko ARTISTRY

ARTISTRY

Naša strokovnjakinja za izobraževanje na področju zdravja kože, Michelle D'Allaird, vam tokrat pojasnjuje, kako lahko z blagovno znamko ARTISTRY razmišljate vnaprej in iz sebe izvabite najboljše.

Gotovo vsi veste, kaj pomeni razmišljati vnaprej. Gre za to, da se vnaprej pripravimo za prihodnost in da smo nekaj korakov pred drugimi. Točno to dela ARTISTRYTM v svetu lepote: odkriva nova, vznemirljiva področja. Temu rečemo »napredna lepota«.
Napredna lepota sloni na treh temeljih blagovne znamke: ODKRITJE, DOMIŠLJIJA in IZUM. Te temelje smo izbrali, da bi zagotovili, da se bo blagovna znamka ARTISTRY dvignila nad ostale znamke ter jih v svetu lepote daleč prekosila. Izbrali pa smo jih tudi tako, da predstavljajo lastnosti Nosilca Amwayevega posla. Želim, da si vsak med vami te temelje vzame k srcu, saj ne predstavljajo le vaše blagovne znamke – predstavljajo tudi vas!


O vsakem od temeljev bom govorila posebej, tako v tem članku kot v prihodnjih v spletni reviji Amagram Online. Resnično verjamem, da je vsak temelj na svoj način močan in bistven del tega, kdo smo.

Čudovito odkritje

Začnimo z ODKRITJEM. Izdelke ARTISTRY razvijamo z dragocenimi, inovativnimi, blagodejnimi sestavinami z vsega sveta: od afriških planjav in sredozemskih obal pa do naših lastnih trajnostno naravnanih NUTRILITETM posestev. Ker iščemo najbolj vrhunske sestavine za nego kože po vsem svetu, so odkritija blagovne znamke ARTISTRY daleč pred konkurenco in zagotavljajo, da vsak posamezen izdelek omogoča neverjetne rezultate.
Sedaj pa želim, da na ta način vidite sebe: ARTISTRY strokovnjak. Tudi vi ste konstantno »odkritje«! Zastopate blagovno znamko, ki postavlja nedosegljive mejnike. Verjamete v odkritje vsakega novega dne, vsake nove stranke in nove poslovne priložnosti, vsakega novega izraza lepote. Vsak dan sam po sebi je za vas novo odkritje. Pri tem pa se vam odpirajo vrata do veličastnih malih zakladov, ki vam izpolnjujejo dan. Tako kot najbolj cenjene sestavine v izdelkih ARTISTRY so tudi najbolj cenjene sestavine ARTISTRY strokovnjaka tisto, po čemer se razlikujete od drugih.
Odkritje nas vodi v kraje, kjer še nikoli nismo bili. Ženejo ga zalet, energija ter očitna sla po edinstvenosti in prestižu. Odkritje je čudovito ... prav tako kot vi.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem