Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Nega kože na potovanjih

ARTISTRY

Pomagajte si s temi koristnimi nasveti, da bo vaša koža med počitnicami videti mladostna in sijoča.

Vsi se strinjamo, da nas počitnice pomlajujejo - dajo nam priložnost za oddih od vsakdanje rutine in odgovornosti. Ko se vrnemo, nam ljudje običajno rečejo, kako sproščeni smo videti. Toda če se od blizu pogledamo v ogledalo, ali bomo res videli mladostno, sijočo kožo, za katero si vsi prizadevamo?
Na stanje in videz kože vplivajo dolgotrajni leti, pa tudi sonce in spremembe podnebja. Čeprav se po počitnicah počutimo poživljeni, morda naša polt tega ne odraža. Poskrbite, da boste v času naslednjega oddiha pripravljeni, da zaščitite svojo kožo - pri tem si lahko pomagate s temi nasveti:

1. Vlažite od znotraj

Morda menite, da v povprečju na dan popijete dovolj tekočine. Toda suh zrak pod pritiskom v kabini letala, klimatske naprave v hotelih in višje temperature so dejavniki, ki dehidrirajo kožo, zaradi česar moramo piti več kot po navadi.
Pijte veliko čiste vode, za več raznolikosti pa dodajte različne čaje in sokove. Ne pozabite: alkohol in kava ne obnovita tekočine v telesu in lahko negativno vplivata na kožo. Če si nameravate privoščiti kakšen koktajl ali cappuccino, poskušajte vmes popiti nekaj vode, da ne boste dobili glavobola in podočnjakov.

2. Zaščitite zunanje plasti kože

Na obraz in vrat pred letom in po njem, ali pa celo med njim, nanesite vlažilno sredstvo. Nikar ne bodite sramežljivi – bodite zgled drugim, da bodo tudi oni začeli skrbeti za svojo kožo!
beautycycle™ Water dnevna krema za normalno do suho kožo ZF 15 je idealna za uporabo podnevi, saj kožo ščiti pred soncem in jo hkrati ohranja vlažno. Za nočne lete in tople večere je primerna nočna krema iz iste linije, še posebej za suho kožo. Količina dnevne in nočne kreme je 60 ml, tako da ju lahko hranite v ročni prtljagi, kljub trenutnim omejitvam nošenja tekočin na letalo.

3. Za dodatno vlaženje uporabite masko

Tako kot na lase nanesete regenerator, ko potrebujejo več nege, lahko tudi na obraz in vrat nanesete masko. Pred počitnicami in po njih uporabite beautycycle Fire vlažilno masko za posvetlitev kože, da kožo še dodatno navlažite.

4. Čiščenje – nad oblaki!

Čiščenje kože je med potovanjem enako pomembno kot sicer. Vlažilnemu sredstvu omogoča, da se vpije in opravi svoje delo. Glejte, da boste z beautycycle robčki za odstranjevanje ličil odstranili vse sledove ličil, preden na letalu zadremate. Priročni so tudi, ko zvečer zamenjate dnevno za nočno kremo, na letališču ali med letom – zlasti na dolgih potovanjih.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem