Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Temelji blagovne znamke ARTISTRY

ARTISTRY

Ko uporabljate in tržite vodilno lepotno blagovno znamko, ki se konstantno razvija, kakršna je ARTISTRY, je pomembno, da popolnoma razumete njene temelje.

Prejšnji mesec smo govorili o enem izmed temeljev blagovne znamke ARTISTRY™, o ODKRITJU. Toda malokdo lahko dalj časa stoji samo na eni nogi. Pri Amwayu se tega zavedamo, zato imamo tri močne podpore oziroma temelje, ki so nepremična osnova blagovne znamke ARTISTRY.
DOMIŠLJIJA je sposobnost, da razmišljamo izven začrtanih okvirov. Da dojamemo, ustvarimo in obvladamo pojem. Temelj blagovne znamke ARTISTRY je razvijanje izdelkov z domišljijo. Pri tem je treba dojeti, kaj potrebuje ženska, ki uporablja izdelke blagovne znamke ARTISTRY, ustvariti izdelke, ki ji to nudijo, ter obvladati tehnologijo, sestavine in koristi.
IZUM je sposobnost, da domišljiji vdahnemo življenje. Da postane oprijemljiva, uporabna in koristna. Ta zadnji temelj blagovne znamke ARTISTRY se dotika izumov tehnološko naprednih izdelkov za nego kože, izdelanih z uporabo sestavin z vsega sveta, ki oživljajo neprekosljivo lepoto.
ODKRITJE, DOMIŠLJIJA, IZUM - to je ARTISTRY.

Kako vi predstavljate te tri temelje blagovne znamke? S svojo vero v odkritje vsakega novega dne, vsake stranke in poslovne priložnosti se že sedaj razlikujete od povprečne osebe. Vendar imate še nekaj več. Ste del nečesa veliko večjega. Vaša domišljija je edinstvena. Spodbuja vas, da bi postali najboljši, neustavljivo uspešni in da bi opazno pripomogli k zdravju ter lepoti na svetu - temu pravim razmišljanje zunaj začrtanih okvirov. To delate vi.
Vsak predstavnik blagovne znamke ARTISTRY je utelešenje domišljije naprednega mišljenja. Skupaj s svojo blagovno znamko potujete dalje in prehitite vse druge. S tem postanete izumitelj. Nekdo, ki domišljijo pretvarja v resničnost. Vi, predstavnik blagovne znamke ARTISTRY, svojim strankam predstavljate prestižne izdelke za nego kože, ki so oprijemljivi, uporabni in koristni. Kot izumitelj vsaki stranki ARTISTRY prinašate lepo, zdravo, mladostno kožo.
ODKRITJE, DOMIŠLJIJA, IZUM - to je ARTISTRY ... in to ste tudi vi!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem