Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Preobrazite svojo kožo

ARTISTRY

Odkrijte pot do kože mladostnega videza.

Po več kot sedmih letih potovanj po svetu (do sedaj sem obiskala že triindvajset držav), ko sem zastopala blagovno znamko ARTISTRYTM in ljudi poučevala o njej, lahko z gotovostjo trdim, da je to eden najizjemnejših novih prihodov na trg, pri katerih sem kdaj imela priložnost sodelovati. ARTISTRY YOUTH XTENDTM je začetek preobrazbe – preobrazbe tehnologije, vsebine, embalaže, umestitve in rezultatov!

Edinstvena kombinacija

Kolekcija ARTISTRY YOUTH XTEND je revolucionarna kombinacija izdelkov proti staranju. Edinstvene sestavine, ki jih ti izdelki vsebujejo, so sposobne podaljšati življenje zdravih, mladostnih kožnih celic, popraviti znamenja poškodb ter zaščititi kožo.

Postopek nege z ARTISTRY YOUTH XTEND vključuje tri osnovne korake za nego kože: čiščenje, toniranje in piling … toda SEDAJ je del postopka nege tudi korak »zdravljenja«, saj visoko zmogljiv serum kar najbolj zmanjša videz drobnih gubic in gub že po prvi uporabi!

Novi izdelki, novo življenje

Kolekcija ARTISTRY YOUTH XTEND se ponaša s tremi novimi sestavinami v družini izdelkov ARTISTRY. Vsaka je bila posebej izbrana za učinkovit boj proti staranju kože. Prva sestavina se imenuje LifeSirt in je izvleček iz lista mirte, ki pospešuje nastajanje proteinov ter podaljša življenjsko dobo zdravih, mladostnih kožnih celic. Druga sestavina je mikro-X6 peptid. Ta posebni peptid spodbuja celice, ki v spodnjih slojih kože proizvajajo kolagen, da proizvedejo več kolagena, to pa popravlja škodo nastalo zaradi vplivov iz okolja. Tretja ključna sestavina je sadež afriškega opičjega kruhovca, ki je znan tudi kot drevo življenja. To drevo lahko živi več kot tisoč let! Preprosto povedano, izdelki kolekcije ARTISTRY YOUTH XTEND okrepijo nastajanje mladostnih proteinov, hkrati pa kožo popravljajo in jo dodatno zaščitijo. Ta večnamenska rešitev zagotovi koži nov, zdrav videz.

Linija za vsakogar

Ena najbolj edinstvenih značilnosti izdelkov ARTISTRY YOUTH XTEND je, da so primerni za vse starosti in tipe kože. Ker so sposobni podaljšati življenjsko dobo kožnih celic je očitno, da bomo mladostno kožo ohranili dlje, prej ko jih začnemo uporabljati. Gotovo ste me že večkrat slišali reči: »Lažje je skrbeti za to, kar že imaš, ko to še imaš, kot pa da kasneje stvar poskušaš popravljati!« Toda obenem se izdelki ARTISTRY YOUTH XTEND s svojo sposobnostjo spodbujanja nastanka kolagena očitno posvečajo koži, ki je že utrpela škodo iz okolja in jo je potrebno popraviti.

S to novo kolekcijo uvaja blagovna znamka ARTISTRY resnično osupljivo linijo izdelkov, ki ne bo le pomladila vaše kože, temveč bo spodbudila tudi rast vašega posla!

Učenje o blagovni znamki ARTISTRY

Amway Academy nudi tako odličen program usposabljanja za izdelke za nego kože proti staranju nasploh kot tudi posebej za izdelke ARTISTRY YOUTH XTEND. Želite izvedeti več o novi kolekciji blagovne znamke ARTISTRY proti staranju? O izdelkih ARTISTRY YOUTH XTEND? Zakaj je nega kože proti staranju tako dobra za kožo? Vas zanimajo strategije, ki lahko izboljšajo vašo splošno profesionalnost in učinkovitost pri zastopanju Amwayevih izdelkov? Potem prenesite datoteko ARTISTRY spletno izobraževanje v obliki PDF in izvedite, kaj vse ponuja Amway Academy .

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem