Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
Focus on the eyes

Dramatičen pogled

ARTISTRY

Pod blagovno znamko ARTISTRY predstavljamo kar tri nove izdelke za prestižni videz oči

Bodite skrivnostne, hipnotične, glamurozne. Dramatično kontrasten zadimljen videz oči je prav tako klasičen kakor ARTISTRY ženske. Ženske, ki s svojim zunanjim videzom in notranjim duhom jasno izražajo, kdo so in kako se počutijo. Letos ARTISTRY™ dekorativna kozmetika predstavlja linijo izdelkov ARTISTRY Eye. Čudovito izbiro razkošnih odtenkov in tekstur, ki je predstavljena v popolnoma novem in ekskluzivnem formatu.

ARTISTRY maskara za podaljšane in poudarjene trepalnice

Nova ARTISTRY maskara za podaljšane in poudarjene trepalnice je celodnevna maskara, ki občutno podaljša vaše trepalnice. Formula FlexFX pa omogoča gladek nanos ter pomaga podaljšati, definirati in ločiti trepalnice, ne da bi se maskara pri tem razmazala. Krtačka OptiLength ima edinstvene vlaknaste ščetine, ki ujamejo vsako trepalnico in jo ovijejo v elastičen, lepljiv polimer od korenie do vršička, tako da vsako trepalnico kar najbolje definirajo in podaljšajo. ARTISTRY maskara za podaljšane in poudarjene trepalnice je oftalmološko testirana in primerna za tiste, ki nosite kontaktne leče. Odstranite pa jo že samo s toplo vodo, ne da bi bil za to potreben odstranjevalec ličil ali tonik.

ARTISTRY črtalo za oči

Gre za prvo ARTISTRY črtalo za oči s polnilom. Držalo lahko namreč znova napolnite z enim od petih odtenkov, ki pritegnejo pozornost vsakogar. Novo črtalo za oči vam omogoča popoln nadzor nanosa. Od tankih do debelih črt – kremna, mehka formula se gladko nanaša, tako da vam omogoča oblikovanje in dramatične poudarke. Z aplikatorjem na vrhu gobice lahko zmehčate in zabrišete črte, da bo videz še bolj naraven. Formula je primerna za dolgo nošenje in je vodoodporna, ne zbledi in je potrebno vedno znova. Polnila so v prodaji ločeno.

ARTISTRY svinčnik za obrvi

ARTISTRY svinčnik za obrvi je preprosto odličen svinčnik za obrvi. Ni pretrd, hkrati pa ne premehak. Tudi ta je na voljo v držalu za polnjenje, ki je na voljo v dveh odtenkih. S svinčnikom boste oblikovali in definirali obrvi, da bodo imele gladek, naraven videz. Krtačka za obrvi na koncu je naravnost popolna za urejanje obrvi. Zaradi majhne konice je mogoče barvilo nanašati zelo kontrolirano in natančno. Polnila so v prodaji ločeno.


Izberite svoje odtenke dekorativne kozmetike ARTISTRY.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem